۱۵۶ شب اقتدار در خیابان؛ عزاداری سمنانیها برای پدر شهید امت+فیلم
سمنان در یکصد و پنجاه و ششمین شب اقتدار و شامگاه اربعین علاوه بر سوگواری برای سید و سالار شهیدان، برای پدر شهید امت نیز بر سر و سینه زدند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، امشب، حضور مردم در خیابان رنگ و بوی دیگری داشت، مردمی که با حضور در آیین عزاداری، داغ شهادت امام حسین (ع) و یاران وفادارش را با نوای مرثیه و سینهزنی زنده نگه داشتند؛ امشب همزبان با نوحه خوان برای رهبر شهید عزاداری کردند و فریاد زدند؛ سرور از دست دادیم، تو علی بودی، پس پدر از دست دادیم، راه حسینی بودن را به ما نشان دادی، لبتشنه بودی، روز آخر
تشنه جان دادی.
نوای این مرثیه در خیابان طنینانداز شد و پیر و جوان، با حرکت پرچم خوش رنگ ایران در دستان خود، یاد شهدای کربلا را گرامی داشتند و برای قائد شهید نیز عزاداری کردند.
این آیین، جلوهای از پیوند عمیق مردم دارالمرحمه سمنان با فرهنگ عاشورا بود؛ فرهنگی که ایستادگی، آزادگی، وفاداری و مقاومت در برابر ظلم را از مکتب حسین بن علی (ع) به نسلها آموخته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا