هزار و ۷۵ هکتار از اراضی طبیعی در کردستان از تصرف خارج شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، بهزاد شریفیپور روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی در سنندج به تشکیل ۲ هزار و ۲۳۹ فقره پرونده تخلف در بخشهای مختلف در سال جاری اشاره و اظهار کرد: تشکیل ۷۰ فقره قاچاق چوب، توقیف ۴۱۹ مترمکعب حمل چوب قاچاق و هزار و ۶۰۰ کیلوگرم زغال، از جمله مکشوفات این اداره کل در سال جاری است.
وی افزود: امسال ۲ هزار و سه فقره پرونده تخریب و دست اندازی جنگلها در استان به مساحت ۲ هزار و ۱۹۸ هکتار تشکیل شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان، آمار آتشسوزی ها را در سال جاری ۲۴۶ فقره با مساحت سه هزار و ۱۶۵ هکتار اعلام کرد و گفت: امسال از لحاظ مساحت عرصهها، حریق سه درصد و تعداد فقرات آتش سوزی ۶ درصد کاهش داشتیم.
شریفی پور با بیان اینکه برای تحقق امنیت غذایی و زیستی چهار مولفه آب، خاک، پوشش گیاهی و هوا ضروری است، افزود: اگر این منابع حفظ شود، توسعه اقتصادی محقق خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی کردستان ادامه داد: از ۱۶۵ میلیون هکتار پهنه کشور، ۱۳۵ میلیون هکتار آن یعنی ۸۲ درصد منابع طبیعی است.
شریفی پور حفظ منابع طبیعی را رسالت اصلی این اداره کل عنوان و اضافه کرد: حریق، زمینخواری و دخل و تصرف اراضی طبیعی، این منابع را در معرض خطر قرار داده است.
وی یادآور شد: امسال یگان حفاظت منابع طبیعی کردستان رتبه دوم را در مقابله با دخل و تصرف اراضی ملی و طبیعی در کشور کسب کرد.