خون شهدای اخیر زمینه‌ساز شکل‌گیری امت واحده خواهد شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۵۹۰۴
مدیر مرکز اسلامی کرمانشاه:

خون شهدای اخیر زمینه‌ساز شکل‌گیری امت واحده خواهد شد

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به شهادت عالم مجاهد شهید گرگیج، شهید نزهتی و دیگر شهدای اخیر، گفت: جرم این عزیزان دفاع از اسلام و ارزش‌ها بود و خون این شهدا و شهید قائد پایمال نخواهد شد، بلکه زمینه‌ساز اتحاد و انسجام امت اسلامی و شکل‌گیری امت واحده خواهد بود.
کرمانشاه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد فاطمی‌نسب، مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه، امروز در نشست با مدیران و کارگزاران مدارس علوم دینی اهل سنت استان، ضمن قدردانی از حاضران و همکاران معاونت آموزش و پژوهش، بر ضرورت تقویت مدارس و حوزه‌های علمیه و تربیت نیرو برای خدمت به اسلام تأکید کرد.

 

وی با اشاره به شهادت عالم مجاهد شهید گرگیج، شهید نزهتی و دیگر شهدای اخیر، اظهار کرد: جرم این عزیزان دفاع از اسلام و ارزش‌ها بود و دشمنان تاب تحمل فهم دقیق و بصیرت علمایی آنان را ندارند.

 

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه افزود: خون این شهدا و خون شهید قائد پایمال نخواهد شد و این خون‌ها زمینه‌ساز اتحاد و انسجام امت اسلامی و شکل‌گیری امت واحده خواهد بود.

 

فاطمی‌نسب با تأکید بر جایگاه دین اسلام، اظهار کرد: باید هزاران بار خداوند را شکرگزار باشیم که خادم دین اسلام هستیم؛ چراکه هیچ نعمتی بالاتر از نعمت اسلام، ایمان، تقوا و قرآن نیست.

 

وی ادامه داد: امروز عده‌ای در فضای مجازی به ترویج فساد و ابتذال مشغول هستند، در مقابل، حوزه‌های علمیه و مساجد در مسیر تربیت نیرو و سرباز برای اسلام فعالیت می‌کنند و باید این ظرفیت را بیش از پیش تقویت کرد.

 

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی دوره تخصصی برای نخستین‌بار در استان، گفت: در مرحله نخست حدود ۴۷ نفر در این دوره ثبت‌نام کردند که در نوع خود بی‌نظیر بود و پس از انجام مصاحبه‌ها، ۱۳ نفر پذیرفته شدند.

 

فاطمی‌نسب ابراز امیدواری کرد با موفقیت این دوره، زمینه برای راه‌اندازی مقطع دکترا و همچنین مرکز تخصصی در استان کرمانشاه فراهم شود.

 

وی همچنین بر ضرورت تسلط مدیران مدارس علوم دینی بر آیین‌نامه‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: برخی آیین‌نامه‌ها تغییر کرده است و مدیران باید این موارد را با دقت مطالعه و اجرا کنند.

 

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت اجرای «منهج مصوب» افزود: نسبت به اجرای منهج مصوب باید اهتمام ویژه‌ای وجود داشته باشد تا وحدت رویه در استان کرمانشاه شکل بگیرد و نه مرکز اسلامی، نه طلاب و نه مدیران دچار سردرگمی نشوند.

 

فاطمی‌نسب در پایان با بیان اینکه مرکز اسلامی خانه دوم مدیران و طلاب است، خاطرنشان کرد: وظیفه ما در این جایگاه، خدمت‌گزاری به جامعه مخاطب است و تمام تلاش ما باید در مسیر رشد و تعالی حوزه‌های علمیه قرار گیرد.

 

وی اظهار امیدواری کرد با همت مدیران و کارگزاران مدارس علوم دینی، اتفاقات خوب و مبارکی در مسیر توسعه مباحث علمی و حوزوی استان کرمانشاه رقم بخورد.

پربازدیدترین آخرین اخبار