آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۶۳۲

دادستان بندر ماهشهر: متهم حادثه تیراندازی در آبفای ماهشهر، در آبادان دستگیر شد

دادستان بندر ماهشهر از دستگیری فرد متهم در حادثه تیراندازی یکی از تأسیسات آب و فاضلاب شهر چمران این شهرستان خبر داد.

به گزارش استان‌های خبرگزاری دانشجو از دادگستری کل خوزستان، مهران مهمان‌نواز امشب (۱۴ اسفندماه) اطهار کرد: پس از وقوع حادثه، بلافاصله به همراه بازپرس ویژه در محل جرم حاضر شدیم و بررسی‌های میدانی را آغاز کردیم و در همین راستا، دستورات قضایی لازم برای شناسایی و دستگیری فرد متواری صادر شد.

وی با تاکید بر پیگیری سریع این پرونده افزود: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، متهم در کمتر از شش ساعت در آبادان شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر شد.

دادستان بندر ماهشهر خاطرنشان کرد: تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده در حال انجام است و نتایج آن متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار