کد خبر:۱۲۳۶۳۳
برپايي نمايشگاه «قطعهاي از بهشت» در دانشگاه پيام نور تبريز
نمايشگاه «قطعهاي از بهشت» به مناسبت ايام شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) از 10 تا 23 ارديبهشت ماه در دانشگاه پيام نور تبريز برپاست.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، نمايشگاه «قطعه اي از بهشت» از 10 تا 23 ارديبهشت ماه جاري به مناسبت ايام شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پيام نور تبريز در هشت غرفه به صورت ماكت، پوستر و نوشته در اين دانشگاه داير شده است.
بر اساس این گزارش، موضوع و محوريت اين نمايشگاه اصل ولايت و ولايت پذيري است و گوياي اين مطلب است كه اگر در همه زمان ها بخصوص در روي آوري فتنه ها بتوانيم با ولايت همراه شويم، پيروزي با ماست و هيچ وقت مورد مواخذه تاريخ قرار نمي گيريم.
اين نمايشگاه در هشت غرفه ظهور اسلام، ولايت، بيت الحزن، عاشورا، از ظهور تا ظهور، غرفه كتاب، مظلوميت بقيع و شهدا داير شده است.
لازم به ذكر است، مسابقه كوچههاي غم و زندگي نامه حضرت فاطمه الزهرا (س)، امضاي طومار حمايت از مردم مظلوم بحرين و اعتراض به آل خليفه و آل سعود از برنامههاي جنبي اين نمايشگاه است.
گفتني است، نمايشگاه قطعه اي از بهشت از 10 تا 23 ارديبهشت ماه جاري از ساعت 10 تا 18 براي بازديد علاقه مندان داير است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰