آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۷۱۱

پایداری آلودگی هوا تا چه زمانی در لرستان است؟

معاون هواشناسی لرستان گفت: با عبور هسته گرد و خاک، آلودگی هوا امروز به‌تدریج کاهش می‌یابد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، زینب اکبری در رابطه با وضعیت آلودگی هوای لرستان اظهار کرد: روز گذشته پیرو هشدار صادره از مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی، انتظار داشتیم از بعداظهر روز دوشنبه تا بعداظهر روز سه‌شنبه شاهد فعالیت یک سامانه بارشی، حاکمیت شرایط ناپایدار و همچنین در ادامه شاهد شکل‌گیری چشمه گرد و خاک فعالی بر روی جو منطقه باشیم.

وی افزود: از غروب روز گذشته این چشمه گرد و خاک به استان‌های غربی، جنوب غربی کشور و لرستان نفوذ کرد و موجب افزایش غلظت ذرات و همچنین کاهش میدان دید افقی شد.

معاون هواشناسی لرستان عنوان کرد: در حال حاضر آنچه که تصاویر دریافتی از ماهواره‌های هواشناسی نشان می‌دهند، هسته اصلی این چشمه گرد و خاک از روی نیمه‌غربی و مرکزی استان عبور کرده و به سمت مناطق مرکزی کشور حرکت کرده است اما کماکان شاهد حاکمیت ذرات ریز این چشمه گرد و خاک بر روی جو منطقه هستیم.

وی وضعیت توپوگرافی لرستان را خاص دانست و گفت: به‌خاطر موقعیت کوهستانی استان، ذرات ریز معمولاً در این شرایط محبوس می‌شوند اما الگوهای پیش‌یابی نشان می‌دهند که در ساعات ظهر به‌تدریج از غلظت این ذرات به صورت آرام کاسته می‌شود و شاهد بهبود میدان دید و کاهش غلظت ذرات خواهیم بود.

اکبری تصریح کرد: برای امروز نیز باز شاهد وزش باد شدید به‌ویژه برای ساعات بعداظهر و شب خواهیم بود و در کنار این شرایط، افزایش ابر و وقوع بارش‌های پراکنده به‌خصوص برای نیمه شمالی استان را خواهیم داشت.

وی افزود: به محض ورود این سامانه بارشی چون با وزش باد همراه است و ناپایداری منطقه بالا می‌رود در کاهش غلظت آلودگی هوا تاثیرگذار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار