آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۴۹۵

پیش‌بینی هیوندای از قیمت آینده خودرو

مدیر عامل هیوندای موتور، انتظار دارد با وجود افزایش هزینه‌های ناشی از تشدید جنگ تجاری جهانی، قیمت خودرو در ماه‌های آینده، نسبتا ثابت بماند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «خوزه مونوز»، مدیرعامل شرکت هیوندای، روز سه‌شنبه گفت: انتظار ندارم که یک‌شبه، شاهد افزایش قیمت چشمگیر باشم.

این اظهارات در مقابل نگرانی گسترده خریداران خودرو و ناظران صنعت در مورد افزایش احتمالی قیمت خودرو در طول سال جاری به دلیل تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بیان شد. گزارشی که ماه جاری توسط شرکت تحقیقاتی «آندرسون اکونومیک گروپ» (Anderson Economic Group) منتشر شد، تخمین زد که این تعرفه‌ها می‌تواند ۲۵۰۰ دلار آمریکا به هزینه‌های جدید هر وسیله نقلیه اضافه کند.

مدیرعامل هیوندای گفت: هزینه‌های تعرفه می‌تواند به طور نامتناسبی بر روی مدل‌های رده بالا تاثیر بگذارد، زیرا این مشتریان کمتر تحت تأثیر افزایش قیمت قرار می‌گیرند. این به معنای آن است که خودروسازان، سودآوری کوتاه مدت در مدل‌های ارزان‌تر را برای حمایت از این بخش بازار، قربانی خواهند کرد.

هیوندای ماه جاری متعهد شد که قیمت‌ها را تا دوم ژوئن، ثابت نگه خواهد داشت. به گفته مونوز، این اقدام به فروش بسیار قوی در ماه آوریل منجر شده است. مدیرعامل این شرکت روز سه‌شنبه نگفت که پس از پایان برنامه چه اتفاقی خواهد افتاد، اما گفت هیوندای برای تولید مدل‌های خودرو یا افزایش قابل توجه قیمت‌ها، هیچ برنامه‌ای ندارد.

«خوزه مونوز»، اظهار کرد که به دلیل تعرفه‌ها، فشار بیشتری بر تولیدکنندگان قطعات وجود دارد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار