رئيس پليس امنيت اخلاقي خبر داد
اجراي پررنگ طرح امنيت اخلاقي در تابستان
رئيس پليس امنيت اخلاقي اعلام كرد: پليس امنيت اخلاقي به جاي گشت ارشاد با حضور پررنگ 70 هزار نيروي پليس در فصل گرم سال اجرا مي شود.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، سردار احمد روزبهاني امروز در حاشيه نشست مردمي در مركز نظارت همگاني نيروي انتظامي و در جمع خبرنگاران گفت: طرح امنيت اخلاقي هيچگاه تعطيل نشده و پليس به وظايف خود در اين زمينه عمل ميكند اما با توجه به آغاز فصل گرما حضور پليس و گشتهاي امنيت اخلاقي از اين پس پررنگتر خواهد شد.
وي اظهار داشت: بحث بدپوششيها و مواردي از امنيت اخلاقي باعث شده تا مطالبات مردم، رسانهها و مسئولان افزايش پيدا كند و برخي فكر ميكنند كه پليس هيچ اقدامي در زمينه امنيت اخلاقي و مقابله با بدحجابي انجام نميدهد.
اين مقام نيروي انتظامي تصريح كرد: نام گشت ارشاد را از روي ماشينهاي پليس حذف كرديم و اين گشتها تحت عنوان پليس امنيت اخلاقي فعاليتهاي خود را ادامه ميدهند.
روزبهاني گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و حجم انبوهي از مسافرتها مطالبات مردمي در زمينه پوشش و امنيت اخلاقي افزايش يافته و به همين منظور حضور پليس در پاركها، جنگلها، حاشيه رودخانهها، خيابانها و ديگر اماكن افزايش مييابد و طرح امنيت اخلاقي را كمافيالسابق اجرا خواهيم كرد.
رئيس پليس امنيت اخلاقي گفت: از اين پس شاهد حضور پررنگ و پرتعداد گشتهاي امنيت اخلاقي در خيابانها و مراكز عمومي و تفريحي خواهيم بود تا به مطالبات مردمي پاسخ قانعكنندهاي بدهيم.
وي اظهار داشت: پليس با ديشهاي ماهوارهاي كه روي بالكن و پشتبامها به صورت آشكار نصب شده و قابل رويت هستند برخورد ميكند و اگر اين موضوع دوباره تكرار شود فرد خاطي به دستگاه قضايي معرفي خواهد شد.
اين مقام نيروي انتظامي تصريح كرد: در بحث پوشش نيز برخوردها، تذكرات پليس شدت ميگيرد و افرادي كه به صورت مانكنگونه و از روي غرض در خيابانها ظاهر شوند با برخورد قانوني و مقتدرانه پليس مواجه خواهند شد.
رئيس پليس امنيت اخلاقي گفت: در بعضي از خودروها رانندگان زن اقدام به كشف حجاب ميكنند كه اين اقدام توجيه درستي نداشته و پليس ضمن توقيف خودرو با فرد خاطي برابر قانون اقدام ميكند و فرد خاطي را به دستگاه قضايي معرفي ميكند.
اين مقام نيروي انتظامي درباره سگگرداني نيز اظهار داشت: قانوني در مجلس شوراي اسلامي آماده تصويب است كه مشكلات قانوني براي برخورد با سگگرداني را مرتفع ميكند.
وي اظهار داشت: سگها باعث ايجاد ناامني براي شهروندان ميشود و گاهي با پارس كردن موجب ناراحتي برخي شهروندان ميشوند.
زوزبهاني افزود: مشاهده شده كه برخي افراد لباس سياه بر تن سگ كرده و پشت هيئتهاي عزاداري حركت ميكنند كه اين با باورهاي مذهبي مغايرت دارد و نوعي توهين محسوب ميشود. در ايران شرايط پليس بايد با اين افراد برخورد كند.
وي اظهار داشت: نيروهاي پليس امنيت اخلاقي به صورت محسوس و نامحسوس فعاليت خواهند كرد و افراد قانون شكن بدانند هر خودروي شخصي ميتواند گشت نامحسوس باشد.
رئيس پليس امنيت اخلاقي گفت: افرادي كه به دليل بدپوششي دستگير شوند به مقر پليس هدايت شده و به خانواده آنها براي تهيه لباس مناسب اطلاع داده ميشود و در پايان از فرد تعهد اخذ ميشود تا در صورت تكرار وي به مرجع قضايي معرفي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰