
ملکی فر: ۹۵ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکتهای دانشبنیان ارائه دادیم/ فروش شرکتهای دانشبنیان در سال ۱۴۰۳ از مرز ۲۰۰۰ همت عبور کرد+فیلم
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ملکی فر، معاون توسعه نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در رویداد کاربرد هوش مصنوعی در تجهیزات بدون سرنشین دفاعی گفت: امروز ما با چالشهای بزرگی مواجهیم، تورم و گرانی امان مردم را بریده است، هر روز قیمتها بالا میرود ولی درآمدها ثابت میماند.
وی افزود: پیش بینی ما این است که فروش شرکتهای دانش بنیان در سال ۱۴۰۳ از مرز ۲۰۰۰ همت عبور کرده باشد.
ملکی فر بیان کرد: ما در چهار حوزه خدمات، ضمانت نامه، سرمایه گذاری و توانمندسازی در خدمت شرکتهای دانش بنیان هستیم و سعی میکنیم کمکهای مختلف مالی و غیرمالی به آنها ارائه بکنیم.
وی اظهار کرد: ما به رغم همه محدودیتهایی که داشتیم و منابعی که در طول این سالها به تدریج به ما تزریق میشده تا امروز تونستیم حدود ۹۵ هزار میلیارد تومان خدمات مالی را در چهار حوزه به شرکتهای دانش بنیان ارائه بکنیم.