آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۴۶۴

یارانه از ثروتمندان گرفته می‌شود؟؛ فعلا خداحافظی با ۴۳۶ هزار نفر در فروردین

آن طور که اعداد و ارقام نشان می‌دهد در یک ماه اخیر یارانه ۴۳۶ هزار نفر از دهک‌های چهار تا ۹ قطع شده است؛ برنامه‌ای که در لایحه بودجه ۱۴۰۴ گنجانده شده و از چند روز قبل در کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
یارانه از ثروتمندان گرفته می‌شود؟؛ فعلا خداحافظی با ۴۳۶ هزار نفر در فروردین

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احتمالا افرادی که از گرفتن یارانه خط خورده اند جزو دهک‌های ۸ و ۹ باشند اگرچه هنوز وزارت رفاه، اطلاعاتی درخصوص علت کاهش تعداد یارانه‌بگیران در فروردین نسبت به اسفند ارایه نکرده، اما برنامه حذف تدریجی ۱۸ میلیون یارانه‌بگیر در دستور کار دولت و مجلس است.

سازمان هدفمندی یارانه‌ها در اسفندماه پارسال یعنی یک ماه پیش یارانه ۳۰۰ هزار تومانی را به ۵۰ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۶۱۰ از دهک‌های ۴ تا ۹ پرداخت کرد. فروردین امسال این عدد به ۴۹ میلیون و ۹۷۲ هزار و ۹۹۲ نفر رسیده که کاهش حدود ۴۳۶ هزار نفری را نشان می‌دهد.

تا کنون هفت میلیون نفر از افراد ثروتمند از لیست دریافت یارانه خارج شده‌اند که طبق قانون باید این عدد به ۱۸ میلیون نفر برسد؛ برنامه‌ای که در قالب لایحه بودجه ۱۴۰۴ از چند روز قبل در کمیسیون اجتماعی مجلس با حضور رییس مجلس و وزیر کار در دستور کار قرار گرفت.

طبق لایحه بودجه ۱۴۰۴ دولت مکلف است تا در سال ۱۴۰۴ یارانه نقدی خانوار‌های پردرآمد را حذف کند و دولت مکلف شد تا از محل منابع حاصل از حذف یارانه نقدی دهک‌های هشتم، نهم و دهم، افزایش اعتبار کالابرگ خانوار‌های تحت پوشش نهاد‌های حمایتی و یا عضو سه دهک پایین درآمدی را از خرداد ماه سال ۱۴۰۴ اجرایی کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار