آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۵۶
وزیر علوم:

توسعه مهندسی مکانیک در ایران از دانشگاه‌ها آغاز می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به همایش ملی مکانیک ایران اعلام كرد: توسعه مهندسی مکانیک در ایران از دانشگاه‌ها آغاز می‌شود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، در بخشي از پیام کامران دانشجو به همایش ملی مکانیک ایران آمده است: بنده با وجود اشتیاق وافر به دلیل تقارن برنامه‌ها از حضور در هم‌اندیشی و فیض دیدار بزرگان حاضر در همایش معذور شدم.
 
اين پيام با اشاره به اينكه توسعه مهندسی مکانیک در ایران از دانشگاه‌ها آغاز می‌شود، مي افزايد: استان خراسان جنوبی با قابیلت‌ها و ظرفیت‌های خاص مبدأ سفرهای پر خیر و برکت هیئت دولت بوده است.
 
تأسیس بیش از 15 مرکز آموزش عالی در آن استان و جایگاه دانشگاه بیرجند با بیش از 13 دهه فعالیت علمی و آموزشی و حضور 8500 دانشجو و 235 عضو هیئت علمی و همچنین بیش از 150 کد رشته تحصیلی از کارشناسی تا دکترا، 10 دانشکده، چهار آموزشکده اقماری و چندین مرکز حقوق پژوهشی بر اساس برنامه جامع دانشگاه و سیاست‌های کلان اين وزارتخانه بخشی از فرصت‌های علمی و پژوهشی این مرز و بوم است.
 
در اين پيام تصريح شده است: ایران اسلامی با سابقه درخشان دینی تمدنی در جای خود واجد ذخایر ارزشمندی است که باید به درستی شناسایی و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
 
شوکتیه در بیرجند دومین مرکز آموزشی پس از دارالفنون و رشدیه به شيوه نوین در کشور بوده است و امروز برگزاری نوزدهمین اجلاس در دانشگاه بیرجند پس از 18 دوره همایش علمی و پژوهشی در زمینه مهندسی مکانیک در دانشگاه‌های مختلف، بیانگر پیوستگی و توسعه و تعالی فعالیت‌های تحقیقاتی در کشور، و نیز اهتمام سرمایه‌گذاری مقتضی با توجه به قابلیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه و بالفعل در سراسر مهین اسلامی روند رو به رشدي است كه بايد کماکان در راستای پیشبرد برنامه‌های مورد نظر و هماهنگ با اهداف نظام آموزشی عالی تداوم یابد./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار