آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۴۲۴

افتتاح فاز نخست گلخانه تولید بذر دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور طهرانچی

مراسم افتتاح فاز نخست گلخانه تولید بذر دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور طهرانچی برگزار شد.

افتتاح فاز نخست گلخانه تولید بذر دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با حضور دکتر طهرانچی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاحیه فاز نخست گلخانه تولید بذر دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، پیش از ظهر امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد مجلسی برگزار شد.

 

طهرانچی در این مراسم با اشاره به نقش حیاتی تولید بذر در استقلال غذایی کشور گفت: نظام سلطه با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های زیست اجتماعی و اجتماعی در تلاش است با تسلط بر غذای روح و جسم مردم جهان، سلطه خود را گسترش دهد.

 

وی افزود: روزی بذر گیاهان توسط خود کشاورزان برای سال‌های کشتی بعد تأمین می‌شد، اما امروز مسیر تأمین بذر به سمت فناوری‌های انحصاری رفته است. این موضوع نه‌تنها در کشاورزی بلکه در شیلات و دام و طیور نیز دیده می‌شود؛ جایی که لارو میگو، تخم ماهی و مرغ اجداد در اختیار کمپانی‌های چندملیتی قرار گرفته‌اند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: این کمپانی‌ها اکنون فقط به غذا و دارو بسنده نکرده‌اند، بلکه فناوری اطلاعات و حتی علم را نیز در انحصار گرفته‌اند تا از این طریق سلطه جهانی خود را اعمال کنند.

 

وی با اشاره به تحولات پنجاه سال گذشته گفت: نظام سلطه پیش‌تر از طریق انحصار در پیشران‌های علمی سلطه خود را اعمال می‌کرد، اما امروز ابزار آن تحریم‌های غذایی و دارویی و محدودسازی دسترسی به فناوری‌هایی همچون هوش مصنوعی است.

 

طهرانچی در ادامه با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تولید، گفت: تولید امری نجات‌بخش برای اقتصاد ایران است و زیرساخت‌هایی، چون تولید بذر، می‌تواند بهره‌وری کشاورزان را افزایش دهد. دانشگاه‌ها باید نقش خود را در این مسیر ایفا کنند.

 

وی با قدردانی از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و تلاش‌های صورت‌گرفته برای ایجاد کارخانه تولید بذر، خاطرنشان کرد: اگر مجموعه اقدامات این واحد دانشگاهی نبود، معلوم نبود وضعیت بذر کشور در پی سیاست‌های قیمت‌گذاری غربی به چه سرنوشتی دچار می‌شد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: دانشگاه باید همواره مقوم حرکت مردم برای سرمایه‌گذاری و حضور مؤثر در تولید باشد. کارخانه تولید بذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی، نقش بسیار حیاتی در خودکفایی و امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.

 

وی در ادامه افزود: این دانشگاه که در گذشته صرفاً آموزشی بود، اکنون با رشد در حوزه پژوهش و فناوری، وارد مرحله بلوغ شده و توانسته با اتکا به ظرفیت‌های خود، رکورد تولید ۳۰۰ میلیون بذر را هدف‌گذاری کند.

 

طهرانچی ضمن یادآوری بازدید چند سال پیش خود از این واحد، اظهار کرد: در آن زمان تنها ۲۰۰ دانشجو در این واحد تحصیل می‌کردند، اما امروز فقط بیش از ۶۰۰ نفر در این محل مشغول به کار شده‌اند. این رشد نشان‌دهنده اثرگذاری علمی، آموزشی و اقتصادی دانشگاه در منطقه است.

 

وی ابراز امیدواری کرد: حرکت آغازشده در مسیر تولید بذر، گامی مهم در خودکفایی و استقلال کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود. امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بتواند همچنان الگویی برای کاربست علم در خدمت جامعه باشد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: از ۱۵ سال پیش فرهنگی در دانشگاه‌های ایرانی ایجاد شد که پژوهش به عنوان نقش دوم تعریف شد. پژوهش امری درون سازمانی است و تا به کاربست ختم نشود، مفید نخواهد بود. اگرچه پژوهش خیلی خوب است، اما لازم است گام‌های بعد از پژوهش نیز برداشته شود. کاربست اقتضائات و نظامات مالی اداری خود را دارد.

 

وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم این حرکت تلاشی شایسته برای خودکفایی و استقلال کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.

طهرانچی در حاشیه این مراسم از گلخانه‌های مختلف کارخانه تولید بذر دانشگاه‌آزاداسلامی اصفهان بازدید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار