آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۲۶۴

پلیس راه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور را اعلام کرد

رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور برای روز جمعه ۲ خرداد خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: این محدودیت‌ها به‌منظور مدیریت ترافیک و تأمین ایمنی سفر‌ها در آخرین روز هفته اتخاذ شده است.

وی محدودیت‌های ترافیکی اعمال شده را به شرح زیر اعلام کرد:

 آزادراه تهران – شمال:

_ اعمال محدودیت تردد برای خودرو‌های به مقصد چالوس از ساعت ۱۳:۰۰

_ انسداد کامل مسیر پل زنگوله به سمت چالوس از ساعت ۱۴:۰۰

_ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران یاز ساعت ۱۷:۰۰ یکطرفه می‌شود.

_ تردد در این محور از ساعت ۲۴:۰۰ به صورت دوطرفه باز خواهد شد

 محور هراز

_ تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیونت (به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی) در این مسیر ممنوع است

_ در صورت افزایش حجم ترافیک، اعمال محدود تردد به صورت یک‌طرفه مقطعی از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

محور فشم

_ مسیر از نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ به سمت خروجی فشم یک‌طرفه می‌شود

سرهنگ کرمی اسد با تأکید بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از رانندگان خواست برای داشتن سفری ایمن و بدون حادثه، برنامه‌ریزی دقیقی انجام دهند و اطلاعات ترافیکی به‌روز را از منابع رسمی پلیس راهور دنبال کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: رعایت محدودیت‌ها و همکاری با عوامل پلیس راهور، تأمین‌کننده ایمنی و آرامش سفر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار