آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۰۲۴

افزایش درگاه‌های ورود و خروج زائران در مرز مهران

سرپرست فرمانداری مهران گفت: برای تسهیل تردد زائران، درهای ورود و خروج مرز از یک به دو مورد افزایش یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد در ایام اخیر، تمهیدهایی برای تسهیل در فرآیند عبور زائران از مرز اندیشیده شده که افزایش درهای تردد از جمله این اقدام ها است.

وی افزود: برای رفاه حال زائران، گیت‌های تردد نیز به‌صورت مجزا برای مردان و زنان طراحی و راه‌اندازی شده است تا روند عبور و مرور با نظم بیشتری انجام شود.

نعمتی همچنین با اشاره به گرمای هوا منطقه گفت: سامانه های خنک‌کننده و مه‌پاش در پایانه مرزی مهران فعال شده و در حال ارائه خدمات به زائران هستند.

سرپرست فرمانداری مهران ادامه داد: افزون به آبخوری‌های ثابت، در چهار نقطه مختلف از پایانه مرزی آب سرد میان زائران پخش می‌شود تا از بروز گرمازدگی جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: با وجود حجم بالای تردد، خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه مشکلی در روند ورود و خروج زائران غرفه از مرز مهران دیده یا گزارش نشده است.

با توجه به آغاز ایام عرفه ورود زائران برای سفر به عتبات عالیات عراق از مسیر پایانه مرزی افزایش چشمگیر یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار