آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۰۶۴۲
معاون وزیر راه:

پیشرفت فیزیکی پل راهبردی ساری در ۶ ماه اخیر از ۱۵ به ۶۰ درصد افزایش یافته است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: پیشرفت فیزیکی پروژه تقاطع سه‌راهی جویبار ساری طی ۶ ماه، از ۱۵ به ۶۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هوشنگ بازوند روز جمعه در جلسه بررسی پروژه تقاطع غیر هم سطح سه راه جویبار ساری از افزایش ۴۵ درصدی پیشرفت تقاطع سه‌راهی جویبار طی تقاطع سه‌راهی جویبار، که به‌صورت پل روگذر به طول ۶۸۹ متر و با احتساب رمپ‌ها به طول یک کیلومتر طراحی شده، در حال حاضر ۳۳۹ متر از عرشه آن اجرا شده و تنها ۳۵۰ متر دیگر باقی مانده است.

وی یادآور شد: همچنین از مجموع ۱۷۶ شمع پیش‌بینی‌شده، ۱۷۰ شمع تاکنون به اجرا درآمده است. این پروژه از جمله طرح‌هایی بود که در بازدید آذرماه سال گذشته وزیر راه و شهرسازی، بر تسریع فوری در روند اجرای آن دستور مستقیم صادر شده بود

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر و حمایت‌های استاندار، چندین طرح عمرانی که مدت‌ها متوقف بودند، مجدداً فعال شدند.

وی گفت: امروز نیز در ادامه همان روند، به بررسی پیشرفت فیزیکی و تعیین تکلیف تعدادی از این پروژه‌ها پرداختیم.

بازوند به پروژه راه دامغان–گلوگاه اشاره کرد و ادامه داد: از صبح امروز عملیات اجرایی این مسیر را آغاز کردیم. این پروژه شامل چند تقاطع غیرهمسطح است که برای آن‌ها زمانبندی مشخص شده؛ یکی از بخش‌های این مسیر طی ۱۸ ماه به بهره‌برداری خواهد رسید و دیگری تا پایان تیر ماه تکمیل می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین به سایر پروژه‌های منطقه‌ای پرداخت و تصریح کرد: پروژه‌های نکا و ساری نیز در دستور کار قرار دارند و مقرر شده تا قبل از هفته دولت به اتمام برسند. به‌ویژه برای گلوگاه که مسئله تملک حدود یک کیلومتر از مسیر مطرح بود، مقرر شد ۵۰ میلیارد تومان تأمین شود که ۲۰ میلیارد آن از سوی شهرداری و ۳۰ میلیارد توسط فرمانداری پرداخت خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار