
دادستان ری: سگگردانی در شهرستان ممنوع است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی رحیمی با اشاره به ممنوعیت سگ گردانی در شهرری اظهار کرد: متأسفانه در چند سال اخیر شاهد افزایش سگ گردانی در این شهرستان بوده ایم که این برای بسیاری از شهروندان نا خوشایند بوده است، اساس در پی گزارشهای مردمی و درخواستهای مکرر شهروندان و همچنین با توجه به بروز مشکلات متعدد همچون آلودگی معابر، انتقال بیماریهای مشترک انسان و حیوان، رعب و وحشت برای مردم و ایجاد محیط ناسالم برای شهروندان ناشی از سگگردانی در شهر تصمیم به برخورد قانونی با این پدیده گرفته شده است.
وی افزود: ری به عنوان یکی از مناطق مذهبی کشور است؛ این شهرستان به دلیل وجود حرم مطهر حضرت عبدالعظیم (ع) و سایر اماکن مقدس، از حساسیت بالایی برخوردار است و ما موظفیم از ارزشهای دینی و فرهنگی مردم این منطقه صیانت کنیم.
دادستان ری با بیان اینکه با هرگونه سگگردانی در معابر، پارکها و اماکن عمومی شهرستان ری برخورد قانونی می شود، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی در هماهنگی با نیروی انتظامی و شهرداری، با موارد مشاهدهشده برخورد خواهد کرد و وسایل نقلیهای که در آنها سگ نگهداری یا گردانده شود نیز توقیف خواهند شد.
رحیمی افزود: نگهداری حیوانات خانگی به ویژه سگ در منازل اگر موجب مزاحمت برای سایر ساکنین شود، در صورت شکایت قابل پیگیری قضایی است.
وی ادامه داد: جرم نگهداری سگ در خانه و همچنین گرداندن آن در معابر عمومی جنبه عمومی دارد و نیازی به شکایت شخصی نیست و ضابطین قضایی با مشاهده این موارد برخورد قانونی را صورت خواهند داد.
دادستان شهرستان ری تأکید کرد: هدف اصلی برخورد با سگگردانی، صیانت از حقوق عمومی و تأمین امنیت روانی و بهداشتی شهروندان است، و دستگاه قضایی با جدیت از آرامش و سلامت جامعه صیانت خواهد کرد.