کد خبر:۱۲۷۱۸۱
انتقاد از عدم حمايت استاندار لرستان از اردوهاي جهادي دانشجويي
مسئول سازمان بسيج دانشجويي استان لرستان از عدم حمايت و پشتيباني استاندار اين استان از اردوهاي جهادي دانشجويي طرح هجرت(3) انتقاد كرد.
كريم زيني وند در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در لرستان تصريح كرد: اين درحالي است كه استاندار به عنوان رئيس ستاد اجرايي طرحهاي هجرت 3 مي بايست در امر برگزاري هر چه مطلوب تر اين اردوها مشاركت داشته باشد اما متاسفانه تاكنون هيچ گونه حمايتي از اردوهايي جهادي دانشجويي لرستان از جانب استاندار صورت نگرفته است.
وي با اذعان به اينكه قاطبه دانشجويان جهادي بر اين باورند كه در سال جهاد اقتصادي مي بايست با تمام توان و با مشاركت مسئولين ارشد استانها زمينه حضور خود را براي رفع محروميت و سازندگي ايران اسلامي فراهم نماييد خاطرنشان كرد: عدم حمايت استاندار لرستان از اردوهاي جهادي طرح هجرت 3 دانشجويي در حالي صورت مي گيرد كه ايشان در ديدار 31 شهريور ماه سال 89 دانشجويان جهادي با رهبر فرزانه انقلاب حضور داشتند و تاكيدات معظم له را در خصوص اين اردوها شنيدند.
زيني وند به عدم هرگونه حمايت و پشتيباني استاندار از همايش رسم هجرت دانشجويان غرب كشور كه روزهاي 29 و 30 ارديبهشت ماه به ميزباني لرستان كه در دانشگاه لرستان برگزار شد اشاره كرد و متذكر شد: متاسفانه 20 روز پيش از برگزاري اين همايش با مكاتبه اي كه با استاندار در خصوص حمايت از اين همايش صورت گرفت متاسفانه هيچ گونه حمايتي از آن صورت نگرفت و در روز اختتاميه همايش كه استاندار به عنوان سخنران از پيش تعيين شده بود به علت اعلام عدم حضور در اين مراسم به علت ماموريت بسياري از سوالات دانشجويان جهادي در خصوص محروميت هاي استان بي پاسخ ماند.
وي گفت: تصور بسياري از دانشجويان جهادي استان اين بود كه استاندار با همت خاص در اين همايش شركت مي كند و راهكارهاي لازم را براي پيشبرد اوامر رهبر معظم انقلاب در سال جهاد اقتصادي ارائه مي شود اما اينچنين نشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰