آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۶۷۱۳
دادستان کل کشور پاسخ داد؛

پرونده جاسوسان رژیم صهیونیستی مرتبط با جنگ ۱۲ روزه به کجا رسید؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد، درباره آخرین وضعیت پرونده جاسوسان رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه گفت: پرونده‌های این افراد در حال رسیدگی است و حکم مقتضی صادر خواهد شد.

پرونده جاسوسان رژیم صهیونیستی مرتبط با جنگ ۱۲ روزه به کجا رسید؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد، دادستان کل کشور در جمع خبرنگاران از انتخاب و معرفی دادستان جدید مرکز استان خراسان رضوی خبر داد و گفت: مرکز استان مدتی بود که درخواست بازنشستگی کرده بود و این فرایند طی شد و دادستان جدید جناب آقای همتی فر انتخاب شدند و امروز هم معرفی شدند.

وی در ادامه به مسئله امنیت قضائی و اهمیت آن برای مردم اشاره کرد و افزود: برقراری امنیت قضائی همیشه یکی از اولویت‌های ما بوده است تا مردم بتوانند به راحتی و با امنیت کامل برای دادخواهی به دستگاه قضا مراجعه کنند.

دادستان کل کشور با اشاره به پیشرفت‌های انجام‌شده در زمینه تأمین امنیت قضایی، بیان کرد: تمام تلاش‌ ما بر این بوده که شرایط لازم را برای برقراری امنیت قضایی فراهم کنیم و خوشبختانه طبق نظرسنجی‌ها، به ویژه در استان خراسان رضوی پیشرفت‌های بسیار خوبی داشتیم.

وی همچنین در ادامه به مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد و تصریح کرد: قوه قضائیه همواره در ستاد پیگیری مفاسد اقتصادی و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی فعال بوده است. در کنار این اقدامات، ما به فعالین اقتصادی کمک‌های حقوقی و قضائی می‌کنیم و با قاطعیت با مفاسد اقتصادی و سایر انحرافات برخورد خواهیم کرد.

دادستان کل کشور در پایان خاطرنشان کرد:یکی از اقدامات مهمی که در سال گذشته انجام دادیم، ارسال دستورالعمل به نیروی انتظامی برای رصد الکترونیکی افرادی است که چندین مرتبه سابقه سرقت دارند. این افراد تحت رصد الکترونیکی قرار دارند تا از ارتکاب جرم جلوگیری شود.

دادستان کل کشور در حاشیه آیین تکریم و معارفه دادستان مشهد به خبرنگار SNN TV درباره وضعیت پرونده جاسوسان رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه توضیحاتی ارائه داد.

وی اظهار داشت: متأسفانه در روزهای اول جنگ، رژیم صهیونیستی حمله نظامی انجام داد، ولی حمله تبلیغاتی آن قوی‌تر بود و این رژیم طوری وانمود کرد که جواسيس آن در تمامی نقاط کشور حضور دارند.

وی ادامه داد: بسیاری از این اخبار از همان روزهای اول قابل اعتماد نبود و پاسخ کوبنده نیروهای نظامی ما این ادعاها را باطل کرد.

دادستان کل کشور همچنین افزود: افراد غافلی بودند که همکاری‌هایی با رژیم صهیونیستی داشتند و این افراد دستگیر شدند. پرونده‌های این افراد در حال رسیدگی است و ان‌شاءالله حکم مقتضی صادر خواهد شد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار