خدمات رسانی شهداي امدادگر با بياني قابل فهم براي جامعه باز توليد شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۳۴۸
هنرمند پيشكسوت تئاتر استان فارس:

خدمات رسانی شهداي امدادگر با بياني قابل فهم براي جامعه باز توليد شود

هنرمند پيشكسوت تئاتر استان فارس با بيان اينكه تاكنون به جانفشاني‌هاي شهداي امدادگر هلال احمر كمتر پرداخته شده است، گفت: خدمات رسانی شهداي امدادگر با بياني قابل فهم براي جامعه باز توليد شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاری دانشجو»، مهدي فقيه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه تاكنون به جانفشاني هاي شهداي امدادگر هلال احمر كمتر پرداخته شده است، گفت: بايد اين مهم كه امدادگران بخصوص شهداي امدادگر در چه شرايط و هدفي به هم نوعان خود خدمت رساني كردند، با بياني قابل فهم براي جامعه باز توليد شود.
 
وي با بيان اينكه رزمندگان از الگوهاي تاريخ كشور ما هستند، افزود: اخلاص شهداي امدادگر در دوران دفاع مقدس مثال زدني است و تاكنون به فعاليت ها و اقداماتي كه رزمندگان امدادگر در جبهه ها انجام دادند، كمتر پرداخته شده است.
 
این هنرمند شیرازی بيان داشت: شهدا و رزمندگان امدادگر حضور خالصانه اي در جبهه هاي حق عليه باطل داشتند؛ به طوري كه در بسياري از موقعيت هايي ورود مي كردند كه كمتر كسي به آنجا مي رفت.
 
فقيه تصريح كرد: كار امدادگران به جبهه ها ختم نمي شود و در حال حاضر نيز كارهايي در شرايطي خاص انجام مي دهند كه نشان از گمنام بودن آنها است.
 
وي ادامه داد: متاسفانه نسل جديد به دليل لمس نكردن دوران دفاع مقدس آگاهي كاملي از آن دوران و فرهنگ ايثار، فداكاري و شهادت ندارد؛ از اين رو مي طلبد اقدامات ويژه اي با رويكرد فرهنگي و با كيفيت مطلوب در جهت آگاهي اين نسل انجام شود.
 
اين هنرمند شيرازي افزود: امروز مي بينيم آمريكا كه خود باني جنايت هاي وحشتناكي در ويتنام بود در حال ساختن فيلم هايي عليه اين رويداد و از بين بردن حقيقت است و اين در حالي است كه ما در نشان دادن هويت خود و معرفي داشته هاي غني برآمده از اين دوران كمتر براي جوانان كار كرده ايم.
 
فقيه بیان داشت: جهان امروز هر مسئله اي را كه مي خواهد به مردم جهان بگويد در قالب فيلم ارائه و سراسر دنيا را آگاه مي كند و ما نيز بايد از اين ابزار در جهت حفظ و پاسداشت ارزش هاي متعالي و هويت خود استفاده كنيم./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار