انتقاد امام‌جمعه خرم‌آباد از اجرانشدن مصوبات سفر رئیس مجلس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۴۳۱۷

انتقاد امام‌جمعه خرم‌آباد از اجرانشدن مصوبات سفر رئیس مجلس

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به مصوبه ساخت ۵ هزار واحد مسکونی برای محرومان در سفر استانی رئیس مجلس در شهریور ۱۴۰۱، افزود: این مصوبه مهم هنوز اجرایی نشده و ما همچنان پیگیر آن هستیم.

انتقاد امام‌جمعه خرم‌آباد از اجرانشدن مصوبات سفر رئیس مجلس

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی؛ امام جمعه خرم‌آباد، ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مصلی الغدیر، با اشاره به سفر اخیر کمیسیون کشاورزی مجلس به لرستان، اظهار کرد: سفر کمیسیون کشاورزی مجلس به استان و مصوبات آن می‌تواند نویدبخش تحول در استان باشد.

وی افزود: البته تصویب مصوبات، تنها گام اول است. اگر این مصوبات به تحول منجر نشود، نشان از ضعف مدیریتی و عدم پیگیری دارد.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به مصوبه ساخت ۵ هزار واحد مسکونی برای محرومان در سفر استانی رئیس مجلس در شهریور ۱۴۰۱، افزود: این مصوبه مهم هنوز اجرایی نشده و ما همچنان پیگیر آن هستیم. این یک مطالبه عمومی است و انتظار داریم نمایندگان مجلس، استاندار و همه دستگاه‌های مربوطه با جدیت آن را پیگیری کنند.

شاهرخی با اشاره به مصوبات سفر وزیر کار دولت شهید رئیسی به لرستان، خاطرنشان کرد: متأسفانه با تغییر وزیر، روند اجرای این مصوبات نیز راکد ماند. این در حالی است که تعهدات، تعهد وزارتخانه است و با تغییر افراد نباید متوقف شود.

بسیج؛ ارتش ۲۰ میلیونی برای پاسداری از منافع ملی

وی با اشاره به سالروز تشکیل بسیج مستضعفین گفت: بسیج یعنی حضور بهترین و باایمان‌ترین افراد در میدانی وسیع برای حفظ منافع ملی. امام جمعه خرم‌آباد وظیفه امروز بسیجیان را مبارزه با فتنه‌های داخلی، جنگ نرم، تهاجم فرهنگی، فساد و تبعیض، و همچنین جهاد تبیین و بصیرت‌افزایی برشمرد.

انتقاد از تمرکز مراکز پزشکی در مرکز شهر

شاهرخی با انتقاد از تمرکز مراکز پزشکی در مرکز شهر خرم‌آباد، گفت: این امر مشکلات ترافیکی و پارکینگی زیادی برای مردم ایجاد کرده و لازم است شهرداری با اقدامات تشویقی، این مراکز را به نقاط دیگر شهر منتقل کند. وی همچنین تأخیر در توزیع نهاده‌های دامی را خسارت‌بار خواند و بر لزوم رسانیدن به‌موقع آن به دامداران تأکید کرد.

امام جمعه خرم‌آباد کنار گذاشتن استفاده از سلاح در مراسم شادی و عزاداری و همچنین پخت غذا توسط صاحبان عزا را از جلوه‌های مطلوب فرهنگ عمومی خواند و از مردم خواست تا در ترویج این فرهنگ پیشگام باشند.

پربازدیدترین آخرین اخبار