نشانه‌های افول آمریکا نمایان شده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۱۲۷۲

نشانه‌های افول آمریکا نمایان شده است

امام‌جمعه بروجرد گفت: نشانه‌های افول آمریکا نمایان شده است، بسیاری از شهر‌های آمریکا بر علیه سیاست‌های استکباری ترامپ به پا خواستند.

نشانه‌های افول آمریکا نمایان شده است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید علی حسینی؛ امام‌جمعه بروجرد ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه در مصلی بروجرد اظهار کرد: نشانه‌های افول آمریکا نمایان شده است، بسیاری از شهر‌های آمریکا بر علیه سیاست‌های استکباری ترامپ به پا خواستند.

وی افزود: فردی به نام ممدانی علیه ترامپ و نتانیاهو شعار داد و در انتخابات رای آورد و شهردار نیویورک شد این نشانه نفرت مردم آمریکا از ترامپ و نتانیاهو است.

وی اظهار کرد: وضعیت استکبار جهانی بسیار منفور است در عراق مخالفین دولت آمریکا رای آوردند، در لبنان نیز حزب‌الله باقدرت باقی است، جبهه مقاومت زنده است باتوجه‌به اینکه رهبران و فرماندهان جبهه مقاومت شهید شدند ولی جبهه مقاومت قوی‌تر شد و میلیون‌ها نفر در جهان طرف‌دار جبهه مقاومت شدند.

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی نشان داده که هیچگاه آغازگر جنگ نبوده بیان کرد: افکار عمومی جهان این را به‌خوبی می‌دادند که ایران اسلامی در جنگ ۱۲ روزه پیروز میدان جنگ بود و رئیس‌جمهور آمریکا دست‌ها را بالا برد و تسلیم شد.

خطیب جمعه بروجرد با اشاره به هفته کتاب و کتاب‌خوانی گفت: فضای مجازی جای کتاب را نمی‌گیرد مطالعه کتاب‌های آموزنده که به علم و دانش انسان کمک کند بسیار مهم است، سرانه مطالعه در جامعه پایین است می‌شود با استفاده از فضای مجازی و گوشی‌های تلفن همراه کتاب‌خوانی را گسترش داد.

حسینی با اشاره به سالروز آزادی سوسنگرد افزود: دشمن بعثی ناجوانمردانه به ایران حمله کرد و در اوایل جنگ به کودکان و زنان نیز رحم نمی‌کردند، دشمن بعثی دست‌پرورده آمریکا و صهیونیست‌ها بودند، ولی ایستادگی و مقاومت مردم آنان را با شکست رو‌به‌رو کرد.

وی با اشاره به هفته بسیج اظهار کرد: بسیج یک نهاد مقدس و اخلاقی و شجاع در جهان مطرح شده است، بسیاری از موفقیت‌ها و پیروزی‌های ملت ایران مرهون تفکر و فرهنگ بسیجی است، دانشمندان و نخبگان بسیجی با کار شبانه‌روزی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کردند.

امام‌جمعه بروجرد با اشاره به پدیده خشکسالی گفت: باید تلاش کنیم آب را اسراف نکنیم، صرفه‌جویی در مصرف باید همگانی شود، از اسراف دوری کنیم تا موردتوجه خداوند قرار بگیریم.

حسینی افزود: برای بارش باران و عبور از خشکسالی دعا کنیم، دعا برای نزول باران توصیه پیامبر (ص) است، اگر با یکدیگر مهربان باشیم و کینه‌ها را از خود دور کنیم خداوند دعا‌ها را مستجاب می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار