گودرزی: سران قوا برای برخورد با پروژه‌سازان بی‌حجابی متعهد شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۶۹۱۰

گودرزی: سران قوا برای برخورد با پروژه‌سازان بی‌حجابی متعهد شدند

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به برگزاری جلسه چهارساعته مجلس در مورد حجاب و عفاف گفت: در این جلسه سران قوا متعهد شدند در موضوع حجاب و عفاف با پروژه‌سازان و کسانی که به‌صورت سازمان‌یافته قصد خدشه‌دار کردن عفت و حیا عمومی را دارند برخورد شود.

گودرزی: سران قوا برای برخورد با پروژه‌سازان بی‌حجابی متعهد شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباس گودرزی؛ سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس ظهر امروز در سخنان قبل از خطبه‌های نمازجمعه در مصلی بروجرد، اظهار کرد: دشمنان در جنگ ۱۲ روزه قصد ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی ایران را داشتند و همه فناوری‌ها را برای ساقط کردن نظام به کار بردند. وی افزود: در جنگ ۱۲ روزه دشمن آمده بود کار را تمام کند، کمااینکه ۱۰ سال برای تمام کردن کار انقلاب برنامه‌ریزی کرده بودند.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس گفت: دشمنان با حملات خود تعدادی از سرداران نظامی سپاه و برخی تاسیسات نظامی ایران را یک شبه مورد حمله قرار دادند.

گودرزی با اشاره به اینکه در آن زمان دلمان به رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری گرم بود که محکم و استوار در برابر دشمنان ایستاده بود، افزود: در جنگ ۱۲ روزه سلاح‌های تولید شده از قبل، شلیک شد، ضمن اینکه امروز سلاح‌های جدید جایگزین شده و نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند.

وی با اشاره به خدمات بسیج در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: خالق بسیج امام خمینی (ره) بودند، ایده‌ای که باعث تاسیس بسیج شد، امروز الگویی برای کشور‌های آزاده جهان است.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: امام خمینی (ره) یک شخصیت تکلیف گرا بود که همواره رضای خدا را مورد توجه داشتند.

وی با بیان اینکه امام آرزو داشت با بسیجیان محشور شود، گفت: بسیج محدود به یک عرصه و میدان خاص نیست و بسیج نیروی ضرورت کشور است، بسیج یک نیروی شبه نطامی نیست و در عرصه‌های مختلف جنگ و سیل و زلزله و محرومیت زدایی به کمک ملت ایران آمده است.

گودرزی افزود: در جنگ ۱۲ روزه بسیج در کنار نیرو‌های انتظامی در برقراری امنیت کشور کمک کرد، هفته بسیج فرصت مناسبی است تا نعمت بسیج را فراموش نکنیم و قدر نیرو‌های مخلص بسیجی را بدانیم.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک نعمت برای ملت ایران است اظهار کرد: برخی افراد سست‌عنصر با نامه‌ای به رهبری درخواست مذاکره با دشمنان را داشتند، اگر منظور آنان مذاکره با رژیم صهیونیستی است ما این رژیم را به‌عنوان یک نظام سیاسی قبول نداریم اگر حکومت آمریکا است آنان نیز تمام اصول بین‌المللی را نقض می‌کنند در مذاکرات غیرمستقیم آمریکا میز مذاکره بر هم زد.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفت: کسانی که در گذشته مسئولیت‌های کلیدی در کشور داشتند و کاری برای مردم نکردند این روز‌ها بحث مذاکره دوباره را پیش می‌کشند، ملت ایران به حرف آنان گوش نخواهند داد، زیرا درگذشته از مدیریت اشتباه آنان در کشور راضی نبودند.

گودرزی تصریح کرد: بزرگ‌ترین چهره ملی و امتی ایران شهید حاج‌قاسم بود که در تشییع پیکر او میلیون‌ها نفر به خیابان‌ها آمدند، عکس شهید حاج قاسم در بسیاری از کشور‌های نماد حمایت و پیروی از جبهه مقاومت شده است.

وی با اشاره به اینکه رهبری بار‌ها فرمودند عاقل آن است که دشمنان را خارج از مرز‌ها زمین‌گیر کند، بیان کرد: افسادطلبان رادیکال فقط آیه ضعف می‌خواهند و قصد ناامیدی ملت را دارند.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس گفت: امروز تفکر بسیج باید در تمام ساختار جامعه بسط پیدا کند اگر می‌خواهیم شاهد پیشرفت و عزت و استقلال باشیم باید تفکر بسیجی را فراگیر کنیم.

گودرزی افزود: اگر کسی برای‌خدا قدم برداشت بسیجی است نیاز به کارت و عضویت نیست برای‌خدا کارکردن در عرصه تولید و اشتغال و کسب‌وکار یک تفکر بسیجی است.

وی اظهار کرد: برخی افراد فاسد در دوره‌های گذشته و مجلس ششم جوری فضای کشور را ترسیم کرده بودند که باید تسلیم آمریکا شویم، امروز نیز برخی از این افراد همان سیاست‌های غلط را بیان می‌کنند.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به برگزاری جلسه چهارساعته مجلس در مورد حجاب و عفاف گفت: در این جلسه که رئیس مجلس نیز حضور داشتند سران قوا متعهد شدند در موضوع حجاب و عفاف با پروژه‌سازان و کسانی که به‌صورت سازمان‌یافته قصد خدشه‌دار کردن عفت و حیا عمومی را دارند برخورد شود.

گودرزی افزود: برنامه اصلی برای مبارزه با بی‌حجابی برخورد جدی با پروژه‌بگیران و پروژه‌سازان مقوله بی‌حجابی است، البته باید مراقب باشیم بسیاری از دختران و بانوانی که به دلیل ناآگاهی وارد این مقوله شدند نیاز به ارائه کار فرهنگی توسط متخصصان دارند، همه دلسوزان نظام و انقلاب باید پای‌کار بیایند و با آگاهی و امید جامعه را آگاه کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار