کد خبر:۱۳۴۹۰۴
سرپرست جمعيت هلال احمر اردبيل:
جاري شدن مباني اسلام و خط سرخ تشيع مرهون شهداست
سرپرست جمعيت هلال احمر اردبيل گفت: جاري شدن مباني اسلام و خط سرخ تشيع بيش از هر كس ديگري مرهون شهداست و شهداي امدادگر جمعيت هلال احمر در طول هشت سال جنگ تحميلي با عشق و علم ايستادند تا از اين ارزش دفاع كرده و آلام را التيام بخشند.
به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بهرام غيبي، امروز در جمع خبرنگاران گفت شهادت يكي از مفاهيم و ارزش هاي متعالي اسلامي است كه مومنان واقعي و راستين و مجاهدان في سبيل الله با نيل به آن به مقام روحاني و ملكوتي قرب الي الله مي رسند.
وي ادامه داد: شهداي امدادگر از مظلوميت خاصي برخوردار هستند كه اين مظلوميت به پاداش اين افراد نزد خدا مي افزايد و بايد به اين نكته مهم برسيم كه شهادت مرگي است آگاهانه و دميدن روح در ارزش هاي مرده انساني و تزريق خون به پيكر جامعه است چرا كه شهادت سوختن و روشنايي بخشيدن است.
سرپرست جمعيت هلال احمر اردبيل گفت: اجر و پاداشي كه خداوند براي شهدا به خصوص شهداي امدادگر در نظر گرفته براي ما انسان ها غير قابل تصور است چون ما انسان ها با معيارها و ملاك هاي دنيوي مي خواهيم آنها را ارزيابي كنيم.
وي بيان داشت: شهدا نه تنها در زمان حيات دنيوي خود پاسداران واقعي نظام، انقلاب و اسلام بوند بلكه هنوز هم پاسدار نظام و انقلاب هستند.
غيبي اضافه كرد: جاري شدن مباني اسلام و خط سرخ تشيع بيش از هر كس ديگري مرهون شهداست و شهداي امدادگر جمعيت هلال احمر در طول هشت سال جنگ تحميلي با عشق و علم ايستادند تا از اين ارزش دفاع كرده و آلام را التيام بخشند.
سرپرست جمعيت هلال احمر اردبيل تصریح کرد: امروز یادآور رشادت ها و ایثارگری های شهدای امدادگر است به طوری که 476 نفر از كل شهداي انقلاب اسلامي را امدادگران تشکیل داده اند که بیانگر حضور پر رنگ این قشر در جبهه ها است.
غيبي افزود: افزايش سطح آگاهي جوانان در خصوص شهداي امدادگر و انتقال فرهنگ ايثارگري و آزادگي و صيانت از ارزشهاي والاي جامعه ضروري است كه با برگزاري كنگره سراسري امداد تا ملكوت اين مطلب به خوبي ادا مي شود.
وي گفت: برگزاري چنين برنامه ها، يادواره ها و كنگره هايي در هلال احمر هزينه نيست بلكه سرمايه گذاري در جهت حفظ ارزش هاي انقلاب اسلامي و تجلي فرهنگ ايثار و شهادت است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰