کد خبر:۱۳۴۹۲۲
افتتاحیه اردوهای جهادی استان یزد برگزار شد
افتتاحیه و کارگاه توجیهی اردوهای جهادی استان یزد در این استان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد روز گذشته افتتاحیه وکارگاه توجیهی اردوهای جهادی که قرار است 250 نفر از دانشجویان بسیجی به مناطق محروم اعزام شوند برگزار شد.
میرعلی مسئول سازمان بسیج دانشجویی در این مراسم گفت: مجموع دانشجویان بسیجی که به این اردوها آماده شده اند که در قالب 17 تیم به 5 شهرستان محروم استان بافق، بهاباد، خاتم، ابرکوه و شهرستان های اطراف اعزام می شوند.
وی اظهار داشت: مدت این اردوها که دانشجویان در مناطق محروم مشغول به انجام فعالیتها می شوند حدود 10 شبانه روز است و هر گروه در روستایی قرار دارد که هرکدام از این تیم ها شامل 15 تا 30 نفر می باشند.
قابل ذکر است جهادگران بسیجی در این اردوها در زمینه های عمرانی فرهنگی آموزشی ودرمان فعالیت می کنند و تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰