سرپرست دانشگاه شهيد عباس پور منصوب شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۳۲۶
از سوي وزيرعلوم

سرپرست دانشگاه شهيد عباس پور منصوب شد

وزیر علوم طي حكمي دکترعلي اكبر افضليان را به عنوان سرپرست دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) منصوب كرد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، در اين حکم آمده است: امید است با اتكال به عنايات الهي و بهره گيري از همه ظرفيت هاي موجود به ويژه همكاري اعضاي هيئت علمي و كاركنان متعهد در تحقق اهداف تبييني در برنامه تقديمي به مجلس شوراي اسلامي موفق باشيد.
 
همچنين، در این حکم دکتر دانشجو تاکید كرده است: ضروری است در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر به منظور صرفه جویی در هزینه های غیر ضروری و تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی، در تربيت دانش آموختگانی که بينشي ارزشی و نگرشي معنوی وخدمتگذار داشته باشند، كوشا باشيد.
 
گفتنی است، به استناد مصوبه شماره37380/206 در تاريخ 22 خردادماه سال 90 شوراي عالي اداري، دانشگاه صنعت آب و برق (شهيد عباسپور) از وزارت نيرو به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري انتقال يافته است./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار