قاتل فراری جنوب کشور در شهرستان فارسان دستگیر شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۰۴۲۰

قاتل فراری جنوب کشور در شهرستان فارسان دستگیر شد

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: متهم با دستور قضایی تحت بازجویی های فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و در جریان تحقیقات به ارتکاب قتلی هولناک در یکی از استان‌های جنوبی کشور اعتراف کرد.

قاتل فراری جنوب کشور در شهرستان فارسان دستگیر شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار حسین امجدیان، فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان فارسان حین گشت‌زنی به یک دستگاه خودرو دارای پلاک، مخدوش مشکوک شده و برای بررسی بیشتر به راننده دستور ایست داده که وی با بی‌توجهی کامل به اخطار پلیس با افزایش سرعت اقدام به فرار کرد.

 

وی تصریح کرد: راننده بدون توجه به هشدارهای مکرر ماموران به مسیر خود ادامه داده که در نهایت پلیس برابر قانون و با رعایت ضوابط خودروی مذکور را متوقف و متهم در عملیاتی قاطع دستگیر شد.

 

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: متهم با دستور قضایی تحت بازجویی های فنی و تخصصی کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و در جریان تحقیقات به ارتکاب قتلی هولناک در یکی از استان‌های جنوبی کشور اعتراف کرد.

 

امجدیان یاداور شد: قاتل در اعترافات خود اعلام کرد مقتول را به قتل رسانده و وی را در سواحل جنوبی کشور رها کرده و خودرو و سایر وسایل موجود در آن را به سرقت برده است.

وی خاطرنشان کرد: با اعترافات صریح متهم محل رهاسازی جسد شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی جسد کشف و پرونده وارد مرحله جدیدی از تحقیقات تخصصی شد که علت و انگیزه این قتل در دست بررسی دقیق کارآگاهان قرار دارد.

 

فرمانده انتظامی استان در پایان با تاکید با عزم جدی پلیس در برخورد با مجرمان بیان داشت: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و مجرمان بدانند هیچ نقطه امنی برای فرار از چنگال قانون وجود ندارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار