توزیع بیش از ۷ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان البرزی همزمان با جنگ رمضان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۹۸۹۹

توزیع بیش از ۷ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان البرزی همزمان با جنگ رمضان

مدیرکل کمیته امداد استان از توزیع بیش از ۷ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان، محرومان و خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ رمضان با همکاری مراکز نیکوکاری و خیران خبر داد.

توزیع بیش از ۷ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان البرزی همزمان با جنگ رمضان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا البرزی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در ایام جنگ رمضان اظهار کرد: از ابتدای این ایام تاکنون با مشارکت مراکز نیکوکاری، خیران و نیکوکاران استان، بیش از ۷ هزار بسته معیشتی میان خانواده‌های نیازمند مورد حمایت امداد امام (ره) و همچنین تعدادی از خانواده‌های آسیب‌دیده حائز شرایط توزیع شده است.

وی با بیان اینکه حمایت‌های اجتماعی و خدمات مشاوره‌ای نیز در این ایام مورد توجه قرار گرفته است، افزود: در همین راستا خدمات مشاوره روانشناسی کلینیک راه زندگی از طریق شماره تماس ۱۶۰۵ در اختیار شهروندان قرار گرفته و ۱۳ مشاور خبره در سطح استان در حال پاسخگویی و ارائه خدمات مشاوره‌ای به مردم هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان البرز همچنین به بازدید‌های میدانی مدیران این نهاد اشاره کرد و گفت: در این ایام سرکشی مستمر مدیران و مسئولان کمیته امداد از خانواده‌های تحت حمایت و نیازمند در حال انجام است تا وضعیت معیشتی آنان به‌صورت میدانی بررسی و در صورت وجود مشکلات، اقدامات فوری برای رفع نیاز‌های ضروری انجام شود.

البرزی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده برای رسیدگی به خسارات احتمالی ناشی از حملات دشمن افزود: با هماهنگی بین دستگاهی ذیل استانداری و فرمانداری‌ها در سطح استان، تدابیری اتخاذ شده است تا در صورت آسیب‌دیدگی واحد‌های مسکونی در اثر حملات دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی، چنانچه این منازل مربوط به خانواده‌های مورد حمایت کمیته امداد امام (ره) باشد، در کوتاه‌ترین زمان توسط همکاران این نهاد شناسایی و بررسی شده و اقدامات لازم برای بهبود شرایط سکونت، انجام تعمیرات و رسیدگی به وضعیت معیشتی آنان صورت گیرد.

مدیرکل کمیته امداد استان البرز تصریح کرد: خیران و علاقه‌مندان می‌توانند برای مشارکت در پویش «ایران همدل» از طریق واریز کمک‌های نقدی به شماره کارت ۰۵۷۸-۵۰۰۳-۹۹۷۹-۶۰۳۷ یا از طریق لینک‌های پرداخت اختصاصی در نظر گرفته شده اقدام کنند.

البرزی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کمک به جبهه مقاومت می‌توانند از طریق لینک

https://sama.emdad.ir/Sama/puyesh/۹۱/۳۶۰۰۰/۳۷۸۰۴۲۴۱۹۳

و برای حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده از طریق لینک

https://sama.emdad.ir/Sama/puyesh/۹۲/۳۶۰۰۰/۳۷۸۰۴۲۴۱۹۳

کمک‌های خود را ثبت و واریز کنند.

وی در پایان تأکید کرد: مشارکت در پویش «ایران همدل» جلوه‌ای از روحیه همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم است و امید می‌رود با همراهی خیران و نیکوکاران، روند خدمت‌رسانی و حمایت از خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده با قوت بیشتری ادامه یابد.

پربازدیدترین آخرین اخبار