سایه مهربانی ۸ هزار معلم بر سر ایتام البرز
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۰۷۲۰

سایه مهربانی ۸ هزار معلم بر سر ایتام البرز

مدیرکل کمیته امداد البرز با تجلیل از مشارکت گسترده معلمان و استادان دانشگاه در طرح اکرام ایتام، از حمایت مادی و معنوی ۶۰ هزار حامی نیکوکار از فرزندان نیازمند استان خبر داد.

سایه مهربانی ۸ هزار معلم بر سر ایتام البرز

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان البرز مشارکت اقشار مختلف جامعه در طرح‌های حمایتی این نهاد پرداخت و نقش فرهنگیان را در این مسیرپیشتازانه توصیف کرد.

البرزی با اشاره به حضور پررنگ جامعه تعلیم و تربیت در عرصه‌های خیرخواهانه اظهار کرد: در حال حاضر ۸ هزار نفر از فرهنگیان، معلمان و اساتید دانشگاه در استان البرز، حمایت از فرزندان تحت پوشش طرح اکرام ایتام و محسنین را بر عهده دارند.

وی این مشارکت را جلوه‌ای ارزشمند از ایثار و مسئولیت‌پذیری اجتماعی قشر فرهیخته دانست.

مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه بیش از ۱۰ هزار فرزند در استان مشمول حمایت‌های ویژه هستند، تصریح کرد: از این تعداد، یک‌هزار و ۷۸۹ فرزند یتیم و ۸ هزار و ۶۰۲ فرزند محسنین (دارای سرپرست ناتوان) از خدمات حمایتی بهره‌مند می‌شوند.

وی افزود: در مجموع حدود ۶۰ هزار حامی نیکوکار در سطح استان، با نگاهی انسانی و خیرخواهانه، تأمین بخشی از نیازهای مادی و معنوی این فرزندان را متقبل شده‌اند.

البرزی در پایان سخنان خود، حمایت از یتیمان و دانش‌آموزان نیازمند را فراتر از یک کمک ساده دانست و تأکید کرد: ایجاد بستر مناسب برای رشد این فرزندان، در حقیقت سرمایه‌گذاری برای آینده جامعه و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی ادامه داد: با تداوم هم‌افزایی میان مردم و نهادهای حمایتی، هیچ دانش‌آموزی به دلیل محدودیت‌های مالی از مسیر پیشرفت باز نماند.

پربازدیدترین آخرین اخبار