کد خبر:۱۳۷۰۶۹
رئيس انجمن كمانگيري روي اسب ايران:

فدراسيون تيراندازي با كمان مسابقاتمان را تحريم كرده است

رئيس انجمن كمانگيري روي اسب گفت: تمام مشكلات اين انجمن از زماني آغاز شد كه  از فدراسيون تيراندازي با كمان  جدا شديم و فدراسيون، اين ورزش را جزو رشته‌هاي به درد نخور محسوب كرد و آن را تحريم كرد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، رئيس انجمن كمانگيري روي اسب جمهوري اسلامي ايران در نشستي كه در باشگاه سواركاري سمند برگزار شد، با انتقاد از سياستي كه فدراسيون تيراندازي در قبال اين انجمن به كار گرفته است، گفت: زماني كه رشته كمانگيري روي اسب زير نظر فدراسيون تيراندازي فعاليت مي‌كرد، مسئولان از اين ورزش تعريف و تمجيد مي‌كردند، اما همين كه مستقل شديم توهين و تهمت‌ها شروع شد.
 
وي در ادامه افزود: مي‌گويند كه اين رشته، وسيله‌اي براي عيش و نوش پادشاهان بوده است؛ در حالي كه پيامبر اكرم (ص) در احاديث فراواني به اسب سواري و تيراندازي تاكيد و سفارش داشته‌اند.
 
صفايي تصريح كرد: چرا بايد اين ورزش به صورت يك كميته فعاليت كند، در حالي كه رئيس انجمن‌هاي ورزشي قانوني را به تصويب رسانده است كه اگر انجمني در مسابقات جهاني معتبري مقام قهرماني كسب كند، بايد به فدراسيون تبديل شود.
 
وي يادآورشد: انجمن كمانگيري روي اسب نيز با به دست آوردن مقام‌هاي قهرماني متعددي، مي‌خواهد فدراسيون شود، گناه كه نكرده‌ايم؛ مگر زماني كه مهماني به خانه‌اي مي‌آيد، زمان رفتن، ميزبان بچه‌ مهمان را صاحب مي‌شود؟
 
صفايي در ادامه با نشان دادن دو نامه متناقض از آقاي سجادي، معاون سازمان تربيت بدني، عنوان كرد: دو ماه قبل در زمان مديريت آقاي سعيدلو، آقاي سجادي نامه‌اي را براي فدراسيون نوشتند كه انجمن كمانگيري روي اسب با نظرات كارشناسي، به صورت فدراسيون فعاليتش را ادامه دهد؛ اما پس از رفتن آقاي سعيدلو نامه‌اي از طرف آقاي سجادي به ما ارسال شد كه فعاليت انجمن كمانگيري روي اسب غير قانوني است كه همه اين كارها به خاطر سياسي بازي است، اين آقايان اگر مرا قبول ندارند، پس حداقل به اين ورزش لطمه نزنند و من را عزل كنند.
 
وي با اشاره به اين كه در حال حاضر به صورت خصوصي فعاليت مي‌كنيم، افزود: كمانگيري روي اسب قدمت هشت هزار ساله دارد و فقط در ايران 700 نفر در اين رشته فعاليت مي‌كنند، اما آقايان مي آيند و مي‌گويند تعداد ورزشكاران اين رشته در دنيا به انگشتان دست نمي‌رسد، من كه برادرزاده رئيس فدراسيون بودم عزل شدم و به جاي من مدير كل تربيت بدني چهارمحال و بختياري، رئيس كميته كمانگيري روي اسب شد؛ مي خواهم بدانم در اين مدتي كه ايشان رياست اين كميته را بر عهده داشته‌اند، چكار كرده‌اند؟ اين ورزش عشق و علاقه ما است و مديريت آن بايد بر عهده افرادي باشد كه دلسوز آن هستند.
 
رئيس انجمن كمانگيري روي اسب ايران با بيان اين مطلب كه هم اكنون به صورت خصوصي فعاليت مي‌كنيم، اذعان داشت: مسئولان فني مسابقاتي را كه در سطح كشور مي‌خواهيم برگزار كنيم، تحريم تيم‌هايي را كه قصد شركت در آن را دارند، تهديد مي‌كنند.
 
وي يادآور شد: در حق اين ورزشكاراني كه از شهرستان آمده‌اند و چندين سال در اين ورزش زحمت كشيده‌اند، ظلم مي‌شود؛ تا به حال 150 ميليون تومان از جيب خودمان براي اين ورزش هزينه كرده‌ايم و مي‌گويند، بيش از 10 ميليون خرج ندارد، اما براي رشته ريكرو، 500 ميليون تومان در يك سال هزينه مي‌كنند، اما چه نتيجه‌اي گرفته‌اند؟
 
صفايي افزود: دليلشان هم اين است كه رشته ريكرو المپيكي است و در تمام دنيا اين همه رشته غير المپيكي است كه به آن‌ها بها مي‌دهند، مسئولان اگر مي‌خواهند فقط در المپيك نتيجه‌ بگيرند، پس اين رشته‌ها را تعطيل كنند.
 
وي همچنين درباره اهميت و قدمت كمانگيري روي اسب اظهار كرد: ايران با سابقه‌ترين كشور در كمانگيري روي اسب است و حدود چهار سال است در ايران دوباره احيا شده و فعاليت خود را آغاز كرده است؛ كره جنوبي كه ادعا دارد، اين ورزش براي خودش است، آن را در كشورش با ارزش مي‌داند و حتي از ورزشكاران اين رشته براي ساختن فيلم‌هايي مثل «افسانه جومونگ» مي‌كند تا نشان دهد اين رشته قدمت دارد، اما مسئولان ورزشي ما چكار مي‌كنند؟ اصلا اين رشته را جزو رشته‌هاي ورزشي به حساب نمي‌آورند.
 
رئيس انجمن كامن گيري روي اسب در ادامه درباره مسابقات پيش روي انجمن كمانگيري روي اسب خبر داد: روز دوشنبه آخرين روز انتخابي تيم ملي است و 11 نفر از استان‌هاي لرستان، اردبيل، كرمان، تهران و مازندران در اين اردو شركت كرده‌اند كه 6 نفر به مسابقات كره جنوبي اعزام خواهند شد و چون سال گذشته، قهرمان شده‌ايم، امسال بايد از مقام قهرماني خود دفاع كنيم و ثابت كنيم كه اين ورزش ايراني است، همچنين در اين مسابقات سميناري درباره تاريخ اين ورزش برگزار خواهد شد كه در آن شركت مي‌كنيم.
 
صفايي در پايان از اعزام مربي براي آموزش به لهستان خبر داد و تصريح كرد: لهستان كشوري با سابقه در اين ورزش است و 13 سال است كمانگيري روي اسب را به صورت كاملا حرفه‌اي انجام مي‌دهد؛ ما هم توافقاتي براي اعزام مربي و داور براي شركت در دوره‌هاي اين كشور انجام داده‌ايم و قرار است چند اسب دورگه عرب و لهستاني به ايران بياوريم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار