کد خبر:۱۳۷۲۳۷
معاون فنی المپیاد ورزشهای همگانی:
رقابت در ورزشهای همگانی مهم نیست
معاون فنی المپیاد ورزشهای همگانی گفت: فرق ورزشهای همگانی با ورزشهای قهرمانی در این است که در ورزشهای همگانی رقابت مهم نیست و بیشتر جنبه تفریحی و سلامتی آن اهميت دارد.
دکتر پورکیانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ايلام، گفت: فرق ورزش های همگانی با ورزش های قهرمانی در این است که در ورزش های همگانی رقابت مهم نیست و بیشتر جنبه تفریحی و سلامتی آن اهميت دارد.
وي افزود: این المپیاد به نوعی عصاره فعالیت های ورزشی است که در دانشگاه ها شروع شده است و امسال به طور معمول خود را نشان می دهد.
معاون فنی المپیاد ورزشهای همگانی تصریح کرد: زمانی که از ورزش های همگانی سخن به میان می آید، مبنای کار ما مجهز بودن دانشگاه و امکانات لازم نیست، بلکه با کمترین امکانات این مسابقات در حد مطلوب قابل برگزاری است، هر چند که ایلام هم از نظر کارکرد مسئولان اجرایی استان و هم مسئولان دانشگاه ایلام از کادر اجرایی مجربی برخوردار است.
پوركياني بیان داشت: در ورزش های همگانی هدف در کنار هم بودن دانشجویاني با فرهنگ ها و آداب و زبان های متفاوت است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰