خبری از جنگ نیست، بازاریان، تولیدکنندگان و مردم نگران نباشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۲۸۶۰
امام جمعه شهرکرد:

خبری از جنگ نیست، بازاریان، تولیدکنندگان و مردم نگران نباشند

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: کارشناسان می‌گویند خبری از جنگ نیست و بازاریان، تولیدکنندگان، مردم و دولتی‌ها نباید از این امر نگران باشند.

خبری از جنگ نیست، بازاریان، تولیدکنندگان و مردم نگران نباشند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه شهرکرد با تفسیر آیات قرآن کریم و احادیث مردم را به انجام کارهای خیر و پسندید دعوت کرد و گفت: حدیث امام باقر علیه السلام به ابوصیر آمده است که اهل کارهای خیر و پسندید باشید تا مردم شما را مردم درستکار و باتقوا بشناسند.

وی سوم اسفند روز کودتای رضاخان به دست انگلیسی‌ها و به ۳ علت انجام شد، افزود: این امر برای ایرانیان تاسف‌بار شد چراکه مشروطیتی که ۱۴ سال قبل ایجاد شده بود ناکام ماند که نتیجه ضعف حاکمیت بود و این ضعف منجر به بدبختی مردم و شکل گیری قدرت انگلیسی‌ها در ایران شد.


هنوز آثار مسیر رضاشاه را در فاصله گرفتن مردم از دین و مقدسات مشاهده می‌کنیم

امام جمعه شهرکرد بیان کرد: کشتن بزرگان بختیاری به بهانه خیانت، تملک زمین‌ها و حدود ۷۰۰ آبادی‌، سرنوشت نامعلوم پول‌ها و ثروت‌های اندوخته شده و ... از جمله اشتباهات فاحش رضا شاه بود که سبب شکل گیری مسیری بود که متاسفانه هنوز آثار این مسیر را در فاصله گرفتن مردم از دین و مقدسات مشاهده می‌کنیم.


فاطمی با بیان اینکه اخبار ایران همه در صدر جهان است، گفت: دشمن از طرفی اصرار بر مذاکره می‌کند و از طرفی به دروغ ایران را مشتاق به مذاکره معرفی می‌کند، در صورتی که ایرانی‌ها هیچ وقت نخواستند با آمریکا مذاکره کنند، رهبر انقلاب اسلامی فرمودند آمریکا به قدرت ناوهایش می‌بالد ولی ممکن است یک روز همین ناو با سلاح ایرانی‌های به قعر دریا برود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه کارشناسان می‌گویند خبری از جنگ نیست و بازاریان، تولیدکنندگان، مردم و دولتی‌ها نباید از این امر نگران باشند، اظهار کرد: رهبر انقلاب با مذاکره بدون نتیجه مخالف هستند و اکنون که طرف مقابل می‌گوید با مذاکره مشکلات حل و فصل می‌شود ما هم قبول می‌کنیم ولی با شرط و شروطی که داریم.

وی افزود: مذاکرات مستقیم نیست که وزیر امورخارجه مجبور باشد فلبداهه حرفی بزند موارد به صورت مکتوب ارسال می‌شود و روی آنها فکر می‌شود و با پختگی کامل پاسخ داده می‌شود

فاطمی در پایان گفت: آنها خسته بودند و با بیان اتفاقات اخیر از جمله قاچاق کودکان و ... این خستگی و رسوایی بیشتر است و ضعف دشمن را به دنبال دارد بعضی از مسائل تا چند سال پیش در خود آمریکا و اروپا هم خلاف بود اما امروز قانونی شده است که اینها همه پستی، سقوط و انحطاط است. 

پربازدیدترین آخرین اخبار