آزادی ۱۷۰ زندانی جرایم غیرعمد در خوزستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۲۹۲۵

آزادی ۱۷۰ زندانی جرایم غیرعمد در خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان و رئیس هیأت مدیره ستاد دیه استان از آزادی ۱۷۰ نفر از محکومان جرایم غیرعمد از ابتدای سال ۱۴۰۵ تا پایان شهریورماه خبر داد.
آزادی زندانیان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی دهقانی رئیس کل دادگستری خوزستان اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۵ تا پایان شهریورماه، ۱۷۰ نفر از محکومان جرایم غیرعمد با تلاش ستاد دیه استان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی از زندان‌های خوزستان آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند. 

وی افزود: آزادی این مددجویان در راستای سیاست‌های قوه قضاییه مبنی بر کمک به آزادی زندانیان جرائم مالی غیرعمد با مشارکت خیرین و نیکوکاران و ترویج فرهنگ حسنه گذشت و ایثار انجام شده است. 

رئیس کل دادگستری خوزستان ادامه داد: مجموع بدهی این ۱۷۰ مددجو حدود یک هزار و ۴۸۷ میلیارد تومان بود که با اقدامات قضایی و همراهی شکات و استفاده از سایر ظرفیت‌های حمایتی، زمینه آزادی آنان فراهم شد. 

دهقانی گفت: مراجع قضایی استان با بررسی وضعیت مالی مددجویان و پذیرش دادخواست‌های اعسار، حدود یک هزار و ۳۰۷ میلیارد تومان از بدهی‌ها را در قالب تقسیط تعیین تکلیف کردند. 

وی با قدردانی از شکات و طلبکارانی که با گذشت و بخشش بخشی از مطالبات خود در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مشارکت کردند، یادآور شد: شکات از دریافت حدود ۱۶۲ میلیارد تومان از مطالبات خود گذشت کردند که این اقدام نقش مهمی در آزادی مددجویان داشت. 

رئیس هیئت مدیره ستاد دیه استان خوزستان ادامه داد: همچنین حدود ۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از محل منابع نمایندگی ستاد دیه استان و ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان نیز در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه از سوی بانک‌های عامل تأمین شد. 

وی تصریح کرد: خانواده‌های مددجویان نیز حدود ۵۰۶ میلیون تومان برای آزادی آنان تأمین کردند. 

دهقانی با تأکید بر نقش خیرین و نیکوکاران در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد عنوان کرد: مشارکت‌های مردمی و کمک خیرین می‌تواند زمینه بازگشت این افراد به آغوش خانواده و جامعه را فراهم کند و از تحمیل آسیب‌های ناشی از حبس به خانواده‌های آنان جلوگیری شود. 

رئیس کل دادگستری خوزستان از خیرین، نیکوکاران و اقشار مختلف مردم استان که در حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد مشارکت دارند، قدردانی و از مردم دعوت کرد با مشارکت در طرح‌های حمایتی ستاد دیه، در آزادی این زندانیان و بازگشت آنان به آغوش خانواده‌هایشان سهیم شوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار