پلمب یک جایگاه سوخت در هویزه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۲۹۲۸

پلمب یک جایگاه سوخت در هویزه

دادستان عمومی و انقلاب هویزه از صدور دستور پلمب یک جایگاه سوخت، پس از بازدید میدانی و مشاهده نواقص موجود، تا رفع کامل نواقص خبر داد.
جایگاه سوخت

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام ابراهیم عگیری دادستان هویزه روز چهارشنبه هشتم مهرماه در بازدید میدانی از جایگاه سوخت زبیدی هویزه اظهار کرد: برخی از نواقص موجود از جمله نقص در سیستم ایمنی، محرز بوده است.  

وی افزود: نقص در تجهیزات اطفای حریق و جانمایی غیراصولی یکی از این نواقص است که با توجه به ماهیت جایگاه‌های سوخت، این بی‌توجهی به دستورالعمل‌های ایمنی، خطر وقوع حوادث غیرمترقبه را به دنبال دارد. 

عگیری گفت: همچنین سرویس‌های بهداشتی این جایگاه فاقد دسترسی به آب هستند که این امر علاوه بر ایجاد آلودگی و تهدید علیه بهداشت عمومی، موجب تضییع حقوق اولیه مراجعان و شهروندان شده است.

دادستان هویزه ادامه داد: با توجه به اینکه وضعیت موجود، مصداق بارز «بی‌توجهی به استانداردهای الزامی فعالیت» و «تهدید علیه ایمنی و سلامت عمومی» است؛ در راستای صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار، جایگاه سوخت به‌صورت موقت پلمب شد. 

وی بیان کرد: همچنین در راستای حقوق عامه و به‌دنبال مطالبات بحق شهروندان در خصوص اختلال طولانی‌مدت در فعالیت تنها جایگاه‌ سوخت گاز(CNG) شهرستان هویزه و با توجه به آغاز فصل بازگشایی مدارس و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل عمومی و سرویس‌های دانش‌آموزی، دادستانی به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود کرده است.

عگیری در ادامه اضافه کرد: پس از بررسی وضعیت موجود و بررسی مشکلات، عدم ارائه خدمات مطلوب در جایگاه‌های سوخت‌رسانی، به‌ویژه در شرایطی که سبد هزینه‌های خانوار با تغییر قیمت‌ها تحت فشار است، مصداق بارز تضییع حقوق عامه و ترک فعل مسئولان مربوطه است و در شرایط فعلی اقتصادی، ارائه خدمات پایدار سوخت، حداقلِ حقوقی است که باید برای شهروندان محقق شود. 

وی افزود: در همین راستا، اخطارهای رسمی از سوی دادستان به مسئولان داده شد و از آن‌ها خواسته شد تا فورا نسبت به بازگشایی و اصلاح وضعیت سوخت‌رسانی اقدام کنند. 

پربازدیدترین آخرین اخبار