تأکید مراجع تقلید بر تسریع در انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۹۲۲۸

تأکید مراجع تقلید بر تسریع در انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان

آیت‌الله مکارم شیرازی و آیت‌الله نوری همدانی در پیام‌هایی خطاب به مجلس خبرگان رهبری بر تسریع در انتخاب رهبری تأکید کردند و انجام به‌موقع این مسئولیت قانونی را موجب تقویت اقتدار ملی، حفظ انسجام و همبستگی جامعه و ساماندهی بهتر امور کشور دانستند.
تأکید مراجع تقلید بر تسریع در انتخاب رهبری توسط مجلس خبرگان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید برجسته جهان تشیع طی پیامی خطاب به اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری بر تسریع انتخاب رهبری تاکید کرد.

 

وی در این پیام اظهار کرد: تحقق به موقع این مهم، موجب اقتدار ملی و ساماندهی هر چه بهتر امور می‌گردد.

 

همچنین آیت‌الله حسین نوری همدانی از دیگر مراجع تقلید جهان تشیع خطاب به اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: انتظار از آن مجلس محترم که قانون اساسی انتخاب رهبری را بر عهده آنان گذاشته این است، به رغم دقت و در نظر گرفتن شرایط در معرفی رهبری نظام جمهوری اسلامی تسریع نموده تا هم موجب ناامیدی دشمن و هم حفظ انسجام و همبستگی ملت که در حال حاضر در سراسر کشور بر قرار است و هم پشتیبانی نیرو‌های مسلح قدرتمند ما که در حال دفاع از کشور در مقابل با متجاوزان است باشند و انشاءالله همگی از این تصمیم تبعیت خواهند نمود.

پربازدیدترین آخرین اخبار