جنایت جدید آمریکا در شیراز؛ تخریب کامل سوله کارآفرینی و نابودی معیشت خانواده‌ها + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۰۳۲۵

جنایت جدید آمریکا در شیراز؛ تخریب کامل سوله کارآفرینی و نابودی معیشت خانواده‌ها + فیلم

دوربین خبرنگار ما وارد منطقه‌ای در حوالی شیراز شده که شاهدی بر ددمنشی و بی‌رحمی دشمنان آمریکایی است. در اینجا یک سوله بزرگ که نه یک منطقه نظامی بود و نه یک تأسیسات امنیتی، بلکه مرکزی برای کارآفرینی و اشتغال کارگرانی بود که نان‌آور خانواده‌های خود بودند، توسط حملات موشکی ددمنشانه آمریکا به طور کامل تخریب شده و به خاک ویرانه تبدیل شده است.

جنایت جدید آمریکا در شیراز؛ تخریب کامل سوله کارآفرینی و نابودی معیشت خانواده‌ها + فیلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو؛ همراه با گزارشگر ما متین خیریان ؛در میان آوارهای پخش شده بر زمین قدم برمی‌داریم؛ جایی که روزی مملو از صدای ماشین‌آلات و تلاش کارگران زحمتکش بود، اما اکنون تنها سکوت و بوی باروت در آن می‌پیچد. این سوله که محل فعالیت چندین واحد تولیدی و کارگاه صنعتی بود، هدف حمله بی‌دلیل موشک‌های آمریکایی قرار گرفت و در چند ثانیه، سال‌ها تلاش و سرمایه‌گذاری کارآفرینان ایرانی بر باد رفت.

 این مرکز هیچ‌گونه ارتباطی با فعالیت‌های نظامی نداشته است، اینجا فقط محل کار و معیشت ده‌ها کارگر بود که هر کدام نان‌آور چند ده خانواده بودند. دشمن آمریکایی با هدف قرار دادن این سوله، نشان داد که برای آن‌ها تفاوتی میان نظامی و غیرنظامی وجود ندارد و هدف اصلی آن‌ها ضربه زدن به اقتصاد ایران و ناامن کردن معیشت مردم است.

کارگرانی که برای دیدن آبار محل کار خود آمده‌اند، با چهره‌هایی آکنده از اندوه و ناباوری میگویند: «با این یک موشک، زندگی من و همکارانم نابود شد. ما فقط می‌خواستیم کار کنیم و روزی حلال به خانه ببریم، اما آمریکا حتی این را هم به ما رحم نکرد.»

این اقدام جنایتکارانه بار دیگر حقانیت مواضع نظام جمهوری اسلامی ایران را در محکومیت تروریسم دولتی آمریکا به اثبات رساند و نشان داد که ایالات متحده با هیچ‌یک از قوانین بین‌المللی و انسانی پایبند نیست. مردم شیراز و کارگران این شهرستان، ضمن محکومیت این جنایت، خواستار محاکمه بین‌المللی سران آمریکا در دادگاه‌های لاهه شدند.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار