اندر احوالات باشگاههای بدنسازی خصوصی و دولتی؛
کد خبر:۱۳۸۵۴۰
ورزش بولينگ، از اختلاط ورزشكاران تا ديواركشي سالن ها
طي بررسي هاي صورت گرفته مشخص شد كه باشگاه هاي بولينگ به صورت مختلط فعاليت مي كرده و از مسير اصلي خود خارج شده اند تا جايي كه اماكن در اولين اقدام خود باشگاه انقلاب را تعطيل كرد تا از اين پس سالن بولينگ 3 باشگاه معتبر براي زن و مرد با ديوار از هم جدا شود.
گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»؛ بيشتر ورزش هايي كه در حال حاضر در كشور ما برقرار است، ورزش هاي وارداتي محسوب مي شود و از ميان ورزش هاي موجود در كشورمان كمتر ورزشي يافت مي شود كه بر اساس فرهنگ و منش ايراني- اسلامي پايه گذاري شده باشد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، ورزش هاي وارداتي و غربي رنگ و بوي اسلامي به خود گرفتند و مسئولان نظام سعي كردند تا هرگونه آفتي را از ورزش دور كنند.
در ميان اين ورزش ها برخي از آن ها به دليل ماهيت غير اسلامي خود كمتر مورد استقبال مردم قرار گرفتند مانند بولينگ و بيليارد.
اما طي سال هاي اخير اين ورزش ها بار ديگر در باشگاه هاي ورزشي براي خود جايگاهي كسب كردند و كم كم توجه قشر خاصي از جامعه را به خود جلب كردند.
در اين سال ها بولينگ بيش از گذشته مورد توجه برخي از مردم قرار گرفته است و با توجه به اين نياز، باشگاه بولينگ مجموعه ورزشي انقلاب كه ساخت آن حدود دو سال به طول انجاميد، در سال 1385 افتتاح شد كه این باشگاه از نظر تکنولوژی و کيفيت ساخت با مدرنترين باشگاه های بولينگ جهان رقابت می کند.
به اين ترتيب پس از بولينگ عبدو، مجموعه انقلاب نيز به محلي براي تمرينات علاقه مندان اين رشته تبديل شد و پس از آن نيز باشگاه بولينگ شيان در سال گذشته افتتاح گرديد.
بولینگ در سال هاي اخير با تغييراتي در تكنولوژي و سيستم امتياز دهي اتوماتيك و دستگاه هاي پيشرفته و نورپردازي خاص به يك ورزش پر تحرك و نشاط آور تبديل شد، بگونه اي كه تمام رده هاي سني را از نوجوان تا كهنسال مجذوب خود كرد و ورزشكاران زيادي براي حضور در مسابقات بين المللي به عضويت تيم ملي بولينگ كشورمان در آمدند.
ديري نپاييد كه زمزمه هايي از منحل شدن تيم ملي بولينگ بانوان به گوش رسيد و مسئولان ورزش كشور كه تا آن روز توجه اندكي به شرايط اين 3 باشگاه داشتند را وادار به بررسي اتفاقات و شرايط تمرين بازيكنان كرد.
در پايان بررسي ها مشخص شد كه باشگاه هاي بولينگ به صورت خانوادگي و مختلط فعاليت مي كنند و همين امر سبب شده است تا اين ورزش از مسير اصلي خود خارج شود تا جايي كه اماكن در اولين اقدام خود باشگاه انقلاب را تعطيل كرد.
این باشگاه بنا به دستور دادستانی مدعی العموم دادسرای 21 ارشاد و به دلیل رعایت نشدن شئونات اسلامی و انجام بازیهای مختلط پلمپ شد و اين اقدام در حالی انجام شد که اين باشگاه یکی از محل های پر رفت و آمد خانواده های علاقه مند به ورزش بولینگ بود اما به دنبال شکایت برخی افراد که با استناد به عکسبرداری های انجام شده اقدام به شکایت کرده بودند، بسته شد.
با پيگيري هاي مديران مجموعه انقلاب و پس از آنكه با تغيير ساعات باشگاه به صورت زنانه و مردانه موافقت شد، بولينگ مجوعه ورزشي باشگاه انقلاب با استفاده از پارتيشن به دو قسمت زنانه و مردانه تقسيم شد.
پس از باشگاه انقلاب نوبت به باشگاه شيان و بولينگ عبدو رسيد تا با دستور اماكن به محيطي امن براي تمرين بانوان تبديل شود.
پس از اين اقدام و با بازديد مسئولان فدراسيون بوليگ از اين 3 باشگاه مشخص شد كه ابراز رضايت مندي بانوان از محيط جديد بيشتر است و استقبال بيشتري از اين ورزش از طرف بانوان صورت گرفته است، همچنين هيچ مانعي براي تمرين تيم ملي بانوان وجود ندارد و از اين پس مي توانند در محيطي امن به تمرينات خود ادامه دهند.
اخباري به گوش مي رسد كه درآمد اين باشگاه ها از بولينگ به يك سوم رسيده است و افرادي كه پيش از اين به اين باشگاه ها مراجعه مي كردند به دليل اسلامي شدن تمايل چنداني به حضور در باشگاه هاي بولينگ ندارند كه صحت اين مطلب نياز به بررسي بيشتري دارد.
آنچه مسلم است اين ورزش بدون كار فرهنگي در كشور آغاز به كار كرد و عدم نظارت بر عملكرد باشگاه ها بر اين ناهنجاري در ورزش بيليارد دامن زد.
اميد است با نظارت بيشتر بر ورزش هايي از اين دست و با به كارگيري راهكارهاي مناسب و منطبق بر اصول ايراني و اسلامي ديگر شاهد چنين اتفاقاتي در ورزش كشور نباشيم و بايد به ياد داشته باشيم كه ارج نهادن و توجه بيشتر مسئولان به ورزش هاي اسلامي مانند تيراندازي كه بانوان با پوشش كامل اسلامي مي توانند در آن فعاليت كنند، از بروز چنين اتفاقاتي جلوگيري مي كند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.