مدیرعامل جمعیت هلال احمر یزد: ارتقای تاب‌آوری جامعه از مسیر آموزش‌های تخصصی می‌گذرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۹۵۹۵

مدیرعامل جمعیت هلال احمر یزد: ارتقای تاب‌آوری جامعه از مسیر آموزش‌های تخصصی می‌گذرد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد با تاکید بر اینکه ارتقای تاب‌آوری جامعه از مسیر آموزش‌های تخصصی می‌گذرد، از مشارکت بیش از شش هزار نفر در دوره مجازی آموزش کمک‌های اولیه در استان خبر داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر یزد: ارتقای تاب‌آوری جامعه از مسیر آموزش‌های تخصصی می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد عشقی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد، امروز شنبه نهم خرداد در آیین تجلیل از برگزیدگان مسابقه «هشت نجات» در شهرستان اردکان، با اشاره به ضرورت توسعه آموزش‌های همگانی برای مقابله با مخاطرات، اظهار کرد: هلال‌ احمر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین، آموزش‌های کاربردی را در قالب محتوای دیجیتال به بیش از شش هزار نفر ارائه کرد که طی ۱۰ شب در بستر فضای مجازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی با بیان این که ارتقای تاب‌آوری جامعه از مسیر آموزش‌های تخصصی می‌گذرد، افزود: در راستای ارزیابی توان عملیاتی، مانور بزرگی در شهرستان اردکان در دستور کار است که در آن تمامی ظرفیت‌ها، تجهیزات و توانمندی‌های لجستیکی جمعیت هلال‌احمر به میدان آورده خواهد شد.

عشقی همچنین به طرح‌های شاخص بشردوستانه هلال احمر استان اشاره کرد و گفت: راه اندازی بانک تجهیزات امانت پزشکی و اجرای پویش جایگزینی هزینه‌های مراسم ترحیم با امور خیر باقیات‌الصالحات، از جمله اقداماتی است که با استقبال گسترده مردم روبرو شده و به یک الگو در حوزه خدمات داوطلبانه تبدیل شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد در پایان خاطرنشان کرد: توسعه پایگاه‌های آموزشی و تقویت زیرساخت‌های امدادی در تمامی شهرستان‌ها، اولویت اصلی این جمعیت برای کاهش آسیب‌های ناشی از حوادث احتمالی است.

در این مراسم که با حضور معاون عمرانی فرمانداری ویژه اردکان، رئیس جمعیت هلال احمر اردکان و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد، از برگزیدگان مسابقه کشوری «هشت نجات» تجلیل به عمل آمد.

پربازدیدترین آخرین اخبار