آغاز به كار کنفرانس بین‌المللی ریاضی در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۲۸

آغاز به كار کنفرانس بین‌المللی ریاضی در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان

چهل ‌و دومین کنفرانس بین‌المللی ریاضیات صبح امروز در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، رضا رنجبرکریمی، رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان امروز در چهل ‌و دومین کنفرانس بین‌المللی ریاضیات در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: برگزاری کنفرانس بین‌المللی ریاضیات در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان یکی از مهم‌ترین رخدادهای علمی کشور است.
 
وي با اشاره به تقارن این کنفرانس با روز بزرگداشت ابوریحان بیرونی افزود: 115 اثر ابوریحان فقط در زمینه ریاضیات است.
 
رنجبرکریمی گفت: تاکنون 5000  نفر در رشته ریاضی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند که 25 درصد از آن‌ها در مقاطع بالاتر مشغول به تحصیل هستند.
 
وی گفت: کسب رتبه‌های اول تا چهارم کارشناسی ارشد و کسب سه رتبه اول در سه رشته تحصیلی و ارائه 142 مقاله پژوهشی، از پیشرفت‌های دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان در سال جاري است.
 
جواد کمالی، معاون استاندار کرمان نيز در این کنفرانس اظهار داشت: ریاضی زیربنای تمام علوم شرق و غرب است و دروازه و پایه تمام علوم، علم ریاضی است.
 
وي گفت: دانشجویان و دانشگاهیان باید طبق دستور قرآن علم و دانش را گسترش دهند.
 
کمالی از استان کرمان به عنوان قطب ریاضی در جنوب شرق کشور نام برد و تصريح كرد: دانشکده ریاضیات کرمان جزو پنج دانشكده برتر کشور است.
 
لازم به ذکر است، در مراسم آغاز به کار چهل ‌و دومین کنفرانس ریاضیات کشور اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و جمع کثیری از مسئولان ادارات و نهادهای استان کرمان و مهمانان داخلی و خارجی حضور داشتند.
پربازدیدترین آخرین اخبار