خروج ۲۷۰ شتر از بستر تالاب هامون صابوری سیستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۴۴۴۳۰

خروج ۲۷۰ شتر از بستر تالاب هامون صابوری سیستان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زابل گفت: در جریان گشت و کنترل مستمر یگان حفاظت در پناهگاه حیات‌وحش و تالاب هامون صابوری، ۲ گله شتر به مجموع حدود ۲۷۰ نفر از محدوده این پناهگاه خارج و ادوات مورد استفاده ساربان‌ها نیز با دستور قضایی جمع‌آوری و ضبط شد.
قث

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مهدی امیری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زابل اظهار کرد: گشت و کنترل یگان حفاظت محیط زیست شهرستان زابل در پناهگاه حیات‌وحش هامون صابوری و منطقه کاروانسرا به‌صورت مستمر انجام می‌شود و نیروهای یگان حتی در روزهای تعطیل نیز پایش عرصه‌های تحت مدیریت را ادامه می‌دهند.

وی افزود: در جریان گشت و کنترل روز جمعه ۳۰ مرداد، ۲ گله شتر با جمعیت حدود ۱۲۰ و ۱۵۰ نفر در محدوده پناهگاه مشاهده شد که از عرصه تحت حفاظت خارج شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زابل ادامه داد: همچنین ادوات مورد استفاده ساربان‌ها با دستور قضایی غلامرضا دهشیبی، دادیار ویژه رسیدگی به امور حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب زابل، جمع‌آوری و ضبط شد.

وی هدف از این اقدام را کاهش فشار ناشی از چرای دام، حفاظت از پوشش گیاهی و صیانت از زیستگاه‌های حساس منطقه عنوان کرد و گفت: ورود و استقرار دام در مناطق تحت حفاظت می‌تواند به پوشش گیاهی و زیستگاه‌های طبیعی آسیب وارد کند.

امیری تاکید کرد: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان زابل بدون تعطیلی و به‌صورت مستمر در حال گشت، پایش و کنترل عرصه‌های تحت مدیریت است و این روند برای جلوگیری از ورود دام و سایر عوامل تهدیدکننده به مناطق حساس ادامه دارد.

وی از شهروندان و جوامع محلی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا تهدید زیست‌محیطی، موضوع را از طریق سامانه شبانه‌روزی ۱۵۴۰ به محیط زیست اطلاع دهند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، پناهگاه حیات‌وحش هامون صابوری از عرصه‌های طبیعی تحت مدیریت محیط زیست در منطقه سیستان است.

منطقه سیستان در شمال سیستان و بلوچستان شامل پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز است.

پربازدیدترین آخرین اخبار