کد خبر:۱۴۴۹۴۸
قائم مقام رئيس دانشگاه تبريز:
حركتهاي فرهنگي را نمي توان با آزمون و خطا پيش برد
قائم مقام رئيس دانشگاه تبريز گفت: در حركت هاي فرهنگي نمي توان با آزمون و خطا عمل كرد چرا كه نتايج فعاليت در اين حوزه در يك دوره زماني 10 تا 20 ساله خود را نشان مي دهد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از تبريز، دكتر محمد تقي اعلمي امروز در مراسم آغاز به كار طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه تبريز با اشاره به استقبال گسترده اساتيد اين دانشگاه از اجراي اين طرح گفت: اين استقبال حاكي از برپايي موفقيت آميز طرح ضيافت انديشه مي باشد كه سال گذشته ويژه دانشجويان بگزار شد.
وي در ادامه خواستار تداوم برگزاري طرح ضيافت انديشه در سال هاي بعد شد و گفت: ما در اجراي طرح ها آغاز كننده خوبي هستيم ولي در ادامه اجرا خوب عمل نمي كنيم كه اميدواريم اجراي اين طرح با برگزاري كلاس هاي آموزشي و فرهنگي و برنامه هاي متنوع ديگر با قدرت بيشتري توسعه يابد.
دكتر اعلمي در ادامه با اشاره به اهميت مسايل فرهنگي يادآور شد: در حركت هاي فرهنگي نمي توان با آزمون و خطا عمل كرد چرا كه نتايج فعاليت در اين حوزه در يك بازه زماني 10 تا 20 ساله خود را نشان مي دهد و بر همين اساس اجراي طرحهايي كه در اين زمينه همراه با كارهاي پژوهشي و ميداني انجام شده مي تواند ثمر بخش باشد.
وي به اهميت تحقق مطالبات مقام معظم رهبري در خصوص دانشگاه اسلامي اشاره كرد و اظهار داشت: براساس فرمايش مقام معظم رهبري مشخصه دانشگاه اسلامي اين است كه در آن علم به گفتمان اصلي تبديل و تعميق باورهاي ديني در سطح دانشگاه ها در اولويت قرار گيرد.
قائم مقام رئيس دانشگاه تبريز در پايان با بيان اينكه در سال هاي اخير در ارتباط با مسايل علمي پيشرفت هاي خوبي حاصل شده است گفت: مطابق برنامه چشم انداز 20 ساله نظام در افق سال 1404 كشور ما بايد جايگاه اول منطقه را داشته باشد كه خوشختانه با تلاش اساتيد در برخي از زمينه هاي علمي و پژوهشي از هم اكنون به اين نتيجه رسيده ايم كه با تلاش پيگير اساتيد و دانشجويان اين امر بايستي شتاب بيشتري به خود بگيرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰