کد خبر:۱۴۵۰۳۹
صبح امروز؛
مراسم گرامیداشت شهید مبارزه با گروه تروریستی پژاک در فرادنبه برگزار شد
مراسم گرامیداشت مسلم احمدی پناه، شهید مبارزه با گروه تروریستی پژاک صبح امروز در مسجد جامع شهر فرادنبه برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام سید عبدالرزاق پیردهقان، یکی از استادان حوزه در مراسم گرامیداشت مسلم احمدی پناه، شهید مبارزه با گروه تروریستی پژاک كه صبح امروز با حضور مسئولان، رزمندگان، بسیجیان و آحاد مردم شهیدپرور در مسجد جامع شهر فرادنبه برگزار شد، گفت: شهادت بالاترین نعمت خداوند متعال به بندگان مجاهد، مخلص و پاک است که در رکاب مولا، مقتدا و امام زمان خود مجاهدت می کنند.
وی افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی می خواهند با آتش نفاق، کینه و ترور، در عزم و اراده خادمان این ملت خلل ایجاد کنند، ولی غافل از اين هستند كه ایرانی، مسلمان و فرزند عاشوراست و مقتدایش حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مي باشد.
این استاد حوزه اعتقاد شیعه به تبعیت از ولایت و واژه مقدس شهید و شهادت را رمز ماندگاری اسلام، آزادگی و آزادمردی برشمرد و تصریح کرد: با رهبری های داهیانه مقام معظم رهبری و ولایتمداری ملت شهیدپرور ایران اسلامی، دشمنان نظام جمهوری اسلامی از نقشه های شوم و پلیدشان بهره ای نمي برند.
پیردهقان بیان داشت: خون جوانان برومند ما به زمین می ریزد تا ننگ جیره خواران استکبار جهانی از صفحه روزگار پاک شود.
بر اساس این گزارش، پیکر شهید مسلم احمدی پناه که در درگیری با گروهک پژاک به فیض شهادت نايل شد، روز گذشته بر دوش هزاران نفر از رزمندگان، بسیجیان و مردم شهیدپروردر شهرهای بروجن و فرادنبه تشییع، و در جوار همرزمان شهیدش در گلزار شهدای شهر فرادنبه به خاک سپرده شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰