باید بازار خرید فرش کرمان تقویت شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۲۷۲۹
معاون استاندار کرمان:

باید بازار خرید فرش کرمان تقویت شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: تکمیل زنجیره فرش، تقویت بازار خرید و فروش و استفاده از ظرفیت‌های تخصصی، مسیر بازگشت فرش کرمان به جایگاه واقعی خود است.
فرش

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامرضا سالاری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در حاشیه سی‌وسومین نمایشگاه فرش ایران و در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت احیای صنعت فرش استان کرمان، گفت: تکمیل زنجیره فرش، تقویت بازار خرید و فروش و استفاده از ظرفیت‌های تخصصی، مسیر بازگشت فرش کرمان به جایگاه واقعی خود است.

 

وی افزود: اقلیم کرمان ظرفیت مناسبی برای اجرای کامل زنجیره فرش دارد و برای احیای این صنعت باید همه حلقه‌های زنجیره از تولید تا بازار را تکمیل کرد.

 

سالاری ادامه داد: برندسازی، شناسنامه‌دار کردن فرش، توسعه بافت سفارشی و ارائه تسهیلات به خریداران از جمله اقداماتی است که می‌تواند به رونق بازار و احیای فرش کرمان کمک کند.

 

 

 

وی، گفت: حمایت از فرش‌بافان از طریق بیمه، تأمین مواد اولیه مرغوب و توسعه رشته‌های تخصصی فرش نیز باید در برنامه احیای این صنعت مورد توجه قرار گیرد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تأکید بر اولویت بازار تصریح کرد: ابتدا باید بازار خرید فرش کرمان را تقویت و ساماندهی کنیم و سپس با تکیه بر تقاضای ایجادشده، به سمت توسعه تولید و تکمیل زنجیره فرش حرکت کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار