همایش ملی انار در فردوس برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۴۸۳
از سوی دانشگاه فردوسی؛

همایش ملی انار در فردوس برگزار می‌شود

همایش ملی انار 13 و 14 مهر ماه از سوی دانشگاه فردوسی مشهد در شهرستان فردوس خراسان جنوبی برگزار می‌شود.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاری دانشجو»، همایش ملي انار 13 و 14 مهر ماه از سوي دانشگاه فردوسي مشهد در محورهای اقتصاد، بازار و صادرات انار، تکنولوژي توليد و به زراعي، فيزيولوژي انار، اصلاح و بيوتکنولوژي انار، آفات و بيماري‌هاي انار، فراوري انار، توليد محصول ارگانيک و دانش بومي در شهرستان فردوس خراسان جنوبي برگزار می‌شود.
 
علی صلاح‌ورزي، دبير اجرايي همايش ملي انار در نخستین جلسه برنامه‌ریزی این همایش گفت: تا کنون 231 مقاله علمي-پژوهشي و پوستر به دبيرخانه این همايش رسیده که سطح مقالات بسيار بالاست.
 
وي افزود: تا كنون 280 نفر خارج از استان‌هاي خراسان در سايت همايش ملي انار براي شركت در همايش ثبت‌نام كرده‌اند.
 
دبير اجرايي همايش ملي انار تصريح کرد: اين همايش با همكاري دانشگاه بيرجند، استانداري خراسان جنوبي، سازمان جهاد كشاورزي، سازمان بازرگاني و ميراث فرهنگي و صنایع گردشگري، انجمن علوم باغباني ايران، مركز تحقيقات انار، سازمان جهاد كشاورزي استان خراسان جنوبي، مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي، مركز تحقيقات كشاورزي شوراهاي اسلامي شهرستان فردوس و شهر اسلاميه در فردوس برگزار می‌شود.
 
محمدعلی جوان، معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار فردوس نیز در این جلسه اظهار داشت: اين شهرستان ‌با داشتن 2100 هكتار انار و توليد سالانه بيش از 30 هزار تن انار، به لحاظ سطح زيركشت و توليد، در سطح استا‌ن‌هاي سه‌گانه خراسان جنوبی داراي مقام نخست است.
 
وي افزود: مرغوبیت و ماندگاری محصول انار شهرستان فردوس بسیار بالاست و به لحاظ طعم خوش و خاصيت بالاي آن توجه مشتريان زيادي را در داخل و خارج از كشور به خود جلب كرده است.
 
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار فردوس ابراز امیدواری کرد كه با برگزاري همايش ملي انار در شهرستان فردوس، اين محصول مهم در سطح كشور و بين‌المللي بيش از گذشته جايگاه واقعي خود را بازيابد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار