مدیران دستگاه‌ها برای حل مستقیم مشکلات مردم پای میز خدمت کرج می‌آیند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۶۲۱۲
در گفت‌و‌گو با دانشجو مطرح شد؛

مدیران دستگاه‌ها برای حل مستقیم مشکلات مردم پای میز خدمت کرج می‌آیند

فرماندار ویژه شهرستان کرج با اشاره به استمرار فعالیت میز خدمت در محل تجمعات شبانه گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی، معاونان استاندار و مجموعه فرمانداری با حضور میدانی، مطالبات مردم را بررسی و دستورات لازم را برای رفع مشکلات صادر می‌کنند و بازرسی استانداری و فرمانداری نیز روند پیگیری درخواست‌ها تا حصول نتیجه را دنبال می‌کنند.
مهرور فرماندار کرج

مهدی مهرور فرماندار ویژه شهرستان کرج در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رویکرد فرمانداری برای حضور در میان مردم اظهار کرد: یکی از وظایف و رویکردهای اصلی ما این است که در کنار مردم و خدمتگزار آنها باشیم و بر همین اساس، میز خدمت در مسیر تجمعات شبانه در روزهای یکشنبه و چهارشنبه برپا می‌شود.

وی افزود: در هر نوبت، تعدادی از مدیران، رؤسای دستگاه‌ها، معاونان استاندار و مجموعه فرمانداری در میز خدمت حضور پیدا می‌کنند و از نزدیک به بررسی مشکلات و درخواست‌های مردم می‌پردازند و دستورات لازم را برای رسیدگی به مطالبات صادر می‌کنند.

مهرور ادامه داد: مجموعه‌های بازرسی استانداری و فرمانداری نیز پیگیری اجرای دستورات و به نتیجه رسیدن درخواست‌های مردم را بر عهده دارند تا مطالبات مطرح‌شده صرفاً در مرحله ثبت درخواست باقی نماند.

فرماندار ویژه شهرستان کرج همچنین از برگزاری میز خدمت در نمازهای جمعه خبر داد و گفت: در نمازهای جمعه شهر کرج، محمدشهر، گرمدره و کمالشهر نیز میز خدمت با حضور دستگاه‌های اجرایی برپا می‌شود و مدیران مربوطه از نزدیک با مردم دیدار کرده و مشکلات آنان را بررسی می‌کنند.

وی تأکید کرد: این برنامه تا زمانی که تجمعات ادامه داشته باشد، استمرار خواهد داشت و در سایر روزها نیز ملاقات عمومی فرمانداری در روزهای سه‌شنبه برگزار می‌شود و مردم می‌توانند برای طرح مشکلات و درخواست‌های خود مراجعه کنند.

تسهیلات بانکی، اشتغال و مسائل شهری؛ مهم‌ترین مطالبات مردم

مهرور درباره مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در میزهای خدمت اظهار کرد: درخواست تسهیلات و وام، اشتغال فرزندان، شکایت از برخی واحدهای صنفی و نانوایی‌ها، مسائل حمل‌ونقل عمومی و کمبود اتوبوس، مشکلات مربوط به شهرداری‌ها و موضوعات مرتبط با آموزش و پرورش از جمله مطالبات مردم بوده است.

وی افزود: در حوزه آموزش و پرورش نیز موضوعاتی مانند ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس و سرویس مدارس مطرح شده که برای رسیدگی به این موارد، مسئولان آموزش و پرورش نیز در میز خدمت حضور پیدا کرده‌اند.

فرماندار کرج گفت: تلاش ما این است که با توجه به نوع مشکلات، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی در میز خدمت حضور پیدا کنند تا مسائل مردم در همان محل بررسی و در صورت امکان حل‌وفصل شود و در مواردی که نیاز به پیگیری بیشتر وجود دارد، موضوع به دستگاه مربوطه ارجاع شود.

پیگیری درخواست‌های تسهیلات بانکی

 

مهرور با اشاره به مطالبات مردم در حوزه تسهیلات بانکی گفت: رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها و سرپرستی بانک ملی نیز در میز خدمت حضور داشتند و از نزدیک دستورات لازم برای پیگیری درخواست‌ها صادر شد.

وی ادامه داد: بخشی از درخواست‌هایی که در این حوزه مطرح شده، با پیگیری‌های انجام‌شده به مرحله دریافت تسهیلات رسیده است و در مواردی که شهروندان همچنان با مشکل مواجه باشند، فرمانداری موضوع را پیگیری خواهد کرد.

فرماندار ویژه شهرستان کرج همچنین از هماهنگی با برخی بانک‌ها برای حضور در میز خدمت نماز جمعه خبر داد و گفت: با توجه به درخواست‌های مردم در حوزه تسهیلات، مقرر شده است سرپرستی برخی بانک‌ها از جمله بانک ملت نیز در مصلی نماز جمعه حضور پیدا کنند و درخواست‌های مردم را به صورت مستقیم بررسی و پیگیری کنند.


مهرور خاطرنشان کرد: حضور دستگاه‌هایی که بیشترین درخواست مردمی را دریافت می‌کنند، در میزهای خدمت شهرستان کرج با هدف تسریع در رسیدگی به مطالبات و کاهش فاصله میان مردم و مدیران اجرایی دنبال می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار