در برابر هر حمله دشمن، پاسخ پیش‌دستانه و مقتدرانه خواهیم داد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۸۱۰
امام جمعه دهدشت:

در برابر هر حمله دشمن، پاسخ پیش‌دستانه و مقتدرانه خواهیم داد

امام جمعه دهدشت با اشاره به شرایط جنگی کشور و تأکید بر آمادگی نیرو‌های مسلح گفت: اگر مشخص شود دشمن قصد حمله دارد، ایران به حول و قوه الهی حمله‌ای پیش‌دستانه، قوی و مقتدرانه انجام خواهد داد و اجازه حرکت به دشمن داده نخواهد شد.
وحدانی فر، امام جمعه دهدشت

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در خطبه‌های نماز جمعه ۱۰ مهرماه دهدشت با توصیه نمازگزاران به رعایت تقوا اظهار کرد: تقوای سیاسی ایجاب می‌کند که در شرایط خاص امروز، ایستادگی و مقابله با دشمن آمریکایی با سلاح، قلم، قدم، زبان و حضور باشد.

وی افزود: امروز دشمن جنگ را بر کشور ما تحمیل کرده است و تقوای ملی، دینی و سیاسی به ما اعلام می‌کند که ایستادگی در مقابل دشمن، امروز مانند نماز از فرائض و واجبات است.

امام جمعه دهدشت با اشاره به آنچه دو تصویر از وضعیت جنگی کنونی خواند، گفت: یک تصویر، آمریکای غاصب و جنایتکار است و تصویر دیگر، ایران اسلامی است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر ادامه داد: در جبهه آمریکا، بن‌بست ژئوپلیتیک برای این کشور در مسئله انرژی اتفاق افتاده است؛ کنترل هرمز و باب‌المندب، دسترسی آمریکا به مسیرهای اصلی انرژی را محدود کرده و تقویت پدافند هوایی نیز عملیات شناسایی آمریکا را دشوارتر و محدودیت‌هایی برای آن ایجاد کرده است.

وی با اشاره به وضعیت عملیاتی آمریکا گفت: افزایش مانورها و فعالیت‌های پهپادی نشان می‌دهد که آمریکا تلاش می‌کند توان عملیاتی خود را حفظ کند و برای آینده ابتکار داشته باشد.

امام جمعه دهدشت نزدیکی پایگاه‌های آمریکا در منطقه به ایران را یکی از مشکلات این کشور دانست و تصریح کرد: از دید ملت قهرمان و نیروهای مسلح، پایگاه‌های آمریکا در منطقه نزدیک ایران قرار دارند و این مسئله فرصت‌های متعددی برای هدف قرار گرفتن آن‌ها ایجاد کرده است و از این پس نیز همین‌گونه خواهد بود.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با اشاره به تلاش آمریکا برای استفاده از گروه‌های معارض افزود: آمریکا با فشار بر گروه‌های معارض تلاش کرد آن‌ها را از نظر لجستیکی، هم در داخل و هم خارج از کشور، آماده کند، اما نیروهای مسلح آن‌ها را زیر ضربات خود گرفتند که آخرین مورد آن نیز دیروز در اربیل بود.

وی ادامه داد: آمریکا در حوزه‌های مختلف تلاش کرد همه را پای کار بیاورد، اما در هر جبهه‌ای با سد مستحکم ملت ایران برخورد کرد.

امام جمعه دهدشت با اشاره به جنگ امنیتی و شناختی گفت: این جنگ مدتی است آغاز شده، اما تاب‌آوری اجتماعی مردم و حضور و ایستادگی آن‌ها باعث شد دشمن در این عرصه به نتیجه موردنظر خود نرسد.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر درباره فشارهای اقتصادی نیز اظهار کرد: آمریکا تلاش می‌کند با افزایش فشار اقتصادی بر مردم، شرایط را دشوارتر کند، اما ایران با اقدامات مقابله‌ای از جمله کاهش ذخایر نفتی، افزایش هزینه انرژی و فشار بر زنجیره تأمین، فشار اقتصادی را متوجه آمریکا کرده است؛ به‌گونه‌ای که بنزین در پمپ‌بنزین‌های آمریکا گران شده و این کشور ناچار به دادن امتیاز شده است.

وی با اشاره به فشارهای سیاسی آمریکا افزود: ترامپ به دنبال فشار سیاسی است تا بتواند در فضای باقی‌مانده انتخابات امتیاز بگیرد، اما بداند ما قبل از انتخابات هیچ امتیازی نخواهیم داد.

امام جمعه دهدشت تصریح کرد: اگر متوجه شویم دشمن بناست حمله‌ای انجام دهد، به حول و قوه الهی حمله پیش‌دستانه‌ای قوی و مقتدرانه انجام خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر درباره رویکرد ایران در قبال احتمال گسترش درگیری نیز گفت: تلاش می‌شود جنگ تمام‌عیار نشود، اما آمادگی کامل برای ورود به یک جنگ گسترده، همراه با حفظ آمادگی برای پرداخت هزینه‌های آن، وجود دارد.

وی افزود: تلاش برای تغییر وضعیت «نه جنگ، نه صلح» و همچنین اقدامات نظامی و فشار بر مسیرهای دریایی، ابزارهایی برای ایجاد تغییر در ایران است.

امام جمعه دهدشت با بیان اینکه «آمریکا و اعوان و امثالش باید از خلیج فارس به سمت خلیج عرب بروند»، گفت: امام امت اسلامی در خلیج عرب نیز برای آن‌ها امنیتی ایجاد نخواهد شد.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر ادامه داد: ایران اسلامی به جای اینکه فقط پاسخ دشمن را بدهد، آفند پیش‌دستانه را در برابر خود قرار داده و از این ابزار استفاده کرده است تا اجازه حرکت به دشمن داده نشود.

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح گفت: همه پایگاه‌های دشمن و همه اقدامات آن‌ها در تیررس و دید فرزندان شما در نیروهای مسلح است. همچنین بازدارندگی پدافندی مهمی در تأمین کالاهای مهم و اساسی کشور ایجاد شده است.

امام جمعه دهدشت همچنین به فشارهای سیاسی واردشده به آمریکا اشاره کرد و افزود: این فشارها نگرانی‌هایی برای آمریکا ایجاد کرده است که در انتخابات میان‌دوره‌ای، حزب ترامپ با شکست مواجه شود.

وی در ادامه با اشاره به الگوهای عملیاتی مورد استفاده ایران اظهار کرد: ما الگوهای عملیاتی متعددی ایجاد کرده‌ایم؛ اگر دشمن نفتکش ما را در دریا بزند، ما نفتکش نمی‌زنیم، بلکه مخزن تولید نفت آن‌ها را می‌زنیم.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر افزود: اگر می‌بینید مدتی است آمریکا این عملیات را انجام نمی‌دهد، به این دلیل است که ما راهبرد «نفتکش در مقابل نفتکش» را کنار گذاشته‌ایم؛ هر جایی که نفتکش ما آسیب ببیند، مخازن آن‌ها را در مقابل نفتکش هدف قرار می‌دهیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار