ولایت‌پذیری و ایمان در زندگی شهدا تبلور کامل داشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۸۵۸۳
فرزند شهید عبدالله‌زاده:

ولایت‌پذیری و ایمان در زندگی شهدا تبلور کامل داشت

فرزند شهید عبدالله‌زاده گفت: ولایت‌مداری و ایمان به خداوند متعال در زندگی همه شهدا و بویژه پدرم تبلور کامل داشت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، علی عبدالله‌زاده شب گذشته در همایش بزرگ رزمندگان دفاع مقدس در بشرویه گفت: در وصيتنامه پدر من نيز اين نمونه‌ها فراوان است و وي همواره مردم شهرستان و ما را به اطاعت از فرامين ولايت فقيه و حفظ وحدت و تداوم راه شهدا توصيه كرده است.
 
وی تصریح کرد: پدران ما شهادت را براي احياي اسلام و حفظ ميهن و عزت و سربلندي دين و كشور فدا كردند و امروز ما بايد ادامه دهنده راه آنان باشيم.
 
بیان خاطرات توسط چند نفر از رزمندگان و آزادگان بشرويه، پخش كليپ‌هاي صحنه‌هاي اعزام كاروان‌هاي شهرستان به مقصد جبهه‌ها و لحظاتي از مراسم تشييع جنازه سردار شهيد احمد‌عبدالله‌زاده، اجراي دكلمه توسط فرزندان شهدا، قرائت شعر توسط يكي از شاعران شهرستان در رثاي شهيد و شهادت و همچنین تقدیر از خانواده شهدا از جمله برنامه‌هاي اين مراسم معنوي بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار