تشكلهاي دانشجويي آلت دست جناحهاي سياسي نشوند
محمد رحيم بيرقي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، با اشاره به اينكه هنوز تشكلهاي سياسي دانشجويي دانشگاه آزاد نتوانسته بروز و ظهور مناسبي در فضاي دانشگاه داشته باشد، اظهار داشت: تشكلهاي دانشجويي بايد رسالت اصلي خود را در قالب چارچوب و در مسير مواضع مقام معظم رهبري انجام دهند؛ چرا كه اخلاق سياسي هنوز در فضاي دانشگاهي نهادينه نشده است.
وي تصريح كرد: مسئولان دانشگاه هنوز نتوانسته اند با فرهنگسازي، فضاي نقد و انتقاد منصفانه را در دانشگاهها فراهم كنند تا دانشجويان فعال سياسي با ساختار فضاي نقد آشنا شوند و متناسب با استعدادها و فضاي دانشگاهي در جايگاه گفت وگو و مذاكره قرار گيرند.
بيرقي اذعان داشت: تشكلها و بسيج دانشجويي بايد براساس فرمايشات رهبر معظم انقلاب و با شعور سياسي خود توان و قدرت تحليل داشته باشد و از قدرت تحليل ديگران استفاده نكنند و عنان تفكر را به دست ديگران نسپارند، بلكه با سعه صدر و قدرت تفكر و تجزيه و تحليل خود حركت كنند تا گرفتار آسيبها نشوند.
معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اراك با بيان اينكه فعالان دانشجويي تا به حال در زمينه فعاليتشان به مطالبات صنفي خود رسيده اند، خاطرنشان كرد: مسئولان دانشگاه موظفند مطالبات مشروع و قانوني دانشجويان را در حد توان دانشگاه به منصه ظهور برسانند و در اجرايي و عملياتي كردن مطالبات از هيچ كوششي دريغ نكنند./انتهاي پيام/