حضور مردم در انتخابات آینده نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۳۵۳۴
استاندار اصفهان:

حضور مردم در انتخابات آینده نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب مي‌كند

استاندار اصفهان با بیان اینکه انتخابات پایه و مبنای برقراری امنیت کشور است، گفت: حضور مردم در انتخابات آینده نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، علیرضا ذاکر اصفهانی روز گذشته در پنجمین جلسه ستاد انتخابات استان اصفهان با بیان اینکه ستاد انتخابات استان به دو بخش نرم‌افزاری و سخت افزاری تقسیم‌بندی می‌شود، گفت: فضای عمومی استان اصفهان برای برگزاری نهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی مطلوب و این استان از لحاظ امنیتی دارای شرایط خوبی است.
 
وی با بیان اینکه انتخابات نهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی نسبت به دوره‌های پیشین از لحاظ بین‌المللی دارای حساسیت بیشتری است، افزود: باید در این انتخابات جدای از انتخاب نمایندگان مجلس، از حضور مردم بهره‌برداری بیشتری به نفع جمهوری اسلامی در فضای بین‌المللی شود.
 
استاندار اصفهان تاکید کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان از وفادار بودن به آرمان‌های امام راحل (ره) و تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب و آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی است.
 
ذاکر اصفهاني با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات آینده نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب می‌کند، ادامه داد: حضور مردم در این عرصه سرنوشت‌ساز باید در همایش‌های مختلف شفاف‌سازی و روشنگری شده و بسترسازی لازم برای برگزاری انتخابات پرشکوه و بانشاط فراهم شود.
 
وي با اشاره به لزوم تلاش تمامی دستگاه‌ها در این راستا خاطرنشان کرد: مجریان برگزاری انتخابات استان آموزش‌های لازم را فرا گرفته‌اند و تمهیدات برای برگزاری انتخاباتی آزاد، سالم و امن اندیشیده شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار