كانون‌هاي علم و صنعت رابطه دانشگاه و صنعت را تقويت مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۴۳۷۳
معاون علمي معاونت علمي رئيس جمهور:

كانون‌هاي علم و صنعت رابطه دانشگاه و صنعت را تقويت مي‌كند

معاون علمي معاونت علمي رئيس جمهور با اشاره به تشكيل 65 كانون علم و صنعت در كشور گفت: تشكيل اين كانون‌ها رابطه بين دانشگاه و صنعت را افزايش مي‌دهد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر آقاميري صبح امروز در مراسم افتتاح نمايشگاه توانمندي هاي صنايع هوايي و فضايي ايران در محل دائمي نمايش هاي هوايي تهران گفت: جهان در زمينه هوا و فضا در حال رقابت است و با گسترش علم خود در اين زمينه به كسب ثروت و ايجاد رفاه براي مردم مي انديشد.

وي گفت: در اين خصوص معاونت علمي رياست جمهوري نيز تا كنون 64 كانون علم و صنعت را در كشور فعال كرده تا به سمت ايجاد رابطه بين دانشگاه و صنعت رفته و تجاري سازي را در صنعت فناوري هاي پيشرفته گسترش دهد.

معاون علمي معاونت علمي رئيس جمهور افزود: هدايت اعتبارات پژوهشي كشور نيز در معاونت علمي باعث شده سهم تحقيقات در بودجه كل كشور ارتقا پيدا كند.

آقاميري گفت: در بحث طرح هاي كلان ملي نيز به دنبال هماهنگي هاي طرح هاي ملي و فراملي هستيم و تا به امروز 15 طرح تصويب و چند طرح تكميل شده است.
 
وي ادامه داد: البته اين طرح ها بايد رويكرد محصول محور داشته باشند و تا كنون طرح هايي نظير ساخت رصدخانه ملي، ابر رايانش ملي، توليد راديو داروها و سلول درماني بيماري هاي صعب العلاج در اين طرح دنبال شده است. 

معاون علمي معاونت علمي رئيس جمهور ادامه داد: البته تخصيص منابع مالي ما بايد هدف گرا و هدايت گرا باشد تا بتوانيم با ايجاد شبكه هاي آزمايشگاهي متمركز به سمت بهره وري برويم.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار