عمده متقاضيان تحصيل در خارج، دانشجويان كارشناسي هستند/در داخل صندلي خالي زيادي براي ليسانس داريم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۸۰۱
مديركل دانشجويان بورس خارج از كشور:

عمده متقاضيان تحصيل در خارج، دانشجويان كارشناسي هستند/در داخل صندلي خالي زيادي براي ليسانس داريم

مديركل دانشجويان بورس خارج از كشور با بيان اينكه عمده متقاضيان تحصيل در خارج دانشجويان مقطع كارشناسي هستند، گفت: اين در حالي است كه ما در كشور خودمان صندلي خالي زيادي در مقطع ليسانس داريم.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر مسلمي صبح امروز در سومين همايش هم‌انديشي موسسات اعزام دانشجو به خارج كه در سالن اجتماعات وزارت علوم برگزار شد، اظهار داشت: 150 موسسه عضو كانون موسسات اعزام دانشجو به خارج از كشور هستند كه فعال شدن اين كانون مي‌تواند جلوي فعاليت موسسات غير مجاز در اعزام دانشجو را مهار كند.
 
وي افزود: تقاضاهاي زيادي براي اعزام به خارج براي تحصيل وجود دارد و از موسسات داراي مجوز انتظار مي‌رود كه نگذارند دانشجو به موسسات غيرمجاز روي بياورد.
 
مديركل دانشجويان بورس خارج از كشور وزارت علوم در ادامه گفت: موسسات اعزام دانشجو علاوه بر اينكه مي‌توانند اعزام دانشجو به خارج را تسهيل كنند برگشت آنها را نيز تضمين نمايند.
 
مسلمي خاطرنشان كرد: اگر موسسات بخواهند مي‌توانند حتي دانشجويان بي‌بضاعت را به عنوان اشانتيون در بين ديگر متقاضيان به خارج اعزام كنند و با هر چهار دانشجو يك دانشجوي با هزينه رايگان به خارج بفرستند.
 
وي يادآور شد: در كشورهاي خارجي بنيادهايي تحت عنوان حمايت از دانشجويان خارجي تأسيس مي‌شود كه در كشور ما هنوز اين‌گونه بنيادها تشكيل نشده است.
 
مديركل دانشجويان بورس خارج از كشور وزارت علوم در ادامه گفت: از موسسات اعزام دانشجو انتظار مي رود كه به عنوان بنگاه‌هاي تجاري عمل نكنند بلكه محور فعاليت‌هايشان بايد به عنوان يك موسسه فرهنگي تعريف شود.
 
مسلمي با اشاره به اينكه عمده تقاضاي تحصيل در خارج از كشور در مقطع كارشناسي صورت مي‌گيرد، افزود: بخش عمده‌اي از 75 هزار دانشجو متقاضي در خارج را مقطعي تشكيل مي‌دهد كه در كشور براي آن صندلي خالي زيادي داريم.
 
وي همچنين خاطرنشان كرد: متقاضيان تحصيل در داخل ايران نيز در كشورهاي مختلف وجود دارد و جاي كار بسياري براي جذب دانشجو از خارج وجود دارد.
 
در ادامه اين همايش، اسكويي، نماينده كارگروه نظارت بر عملكرد موسسات اعزام دانشجو نيز اظهار داشت: دانشجوياني كه در مقطع كارشناسي به خارج اعزام مي‌شوند معمولا تبعاتي را به همراه دارد و اين دانشجويان با يك بحران‌هاي روحي مواجه مي‌شوند.
 
وي در ادامه با اشاره به اينكه موسسات نبايد دانشجو را بعد از اعزامش رها كنند و موسساتي كه نمايندگاني در كشورهاي مقصد داشته و وضعيت دانشجويان را رصد مي‌كنند، بسيار كم هستند.
 
اسكويي همچنين گفت: برخي موسسات امتياز خود را به افراد فاقد صلاحيت اجاره مي‌دهند و آن افراد موسسه اعزام دانشجو به خارج را به يك بنگاه تجاري با سودهاي كلان تبديل مي‌كنند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار